Siirry sisältöön
Uutiset01-09-2023

Atea sai merkittävän tunnustuksen Microsoft-pilviosaamisestaan

Microsoft on myöntänyt Atea Finland Oy:lle Solutions Partner for Microsoft Cloud -kumppanuustason. Uudessa kumppaniohjelmassaan Microsoft edellyttää kumppaneiltaan näyttöjä ratkaisujen toimituskyvystä.
Auringonlaskun värjäämiä pilviä sinisellä taivaalla.

"Olemme ylpeitä saamastamme tunnustuksesta, koska se on vahva viesti myös asiakkaillemme Atean osaamisesta ja sitoutuneisuuden tasosta. Meillä on korkean tason teknistä osaamista sekä kyky toimittaa onnistuneita pilviratkaisuja, joten asiakkaiden on turvallista lähteä pilvimatkalle meidän kanssamme", Digital Workplace -liiketoiminnan johtaja Pasi Sairanen sanoo.  

Microsoftin kumppaniohjelma uudistui syksyllä 2022. Uudet kumppanuusvaatimukset edellyttävät Microsoftin kumppanilta sekä laaja-alaista osaamista että toimituskykyä. Solutions Partner for Microsoft Cloud -kumppanuustason edellytys on kaikkien kuuden Microsoftin ratkaisukumppanitittelin (Business Applications, Data & AI (Azure), Digital & App Innovation (Azure), Infrastructure (Azure), Modern Work ja Security) saavuttaminen. Microsoft ei arvioi kumppanin osaamista ainoastaan kumppanin asiantuntijoiden suorittamien sertifikaattien vaan myös asiakkaille toteutettujen projektien ja asiakkaiden pilvituotteiden käyttöönoton perusteella.  

Asiakkaan ympäristön siirtäminen pilveen menestyksekkäästi edellyttää Atealta asiakkaan liiketoiminnan tarpeiden hyvää tuntemusta. Pilviprojektien sujuvassa toteutuksessa merkittävää etua asiakkaalle tuo Atean kyky tukea heitä paikallisesti kotimaisin voimin. Atean suomalaisten asiantuntijoiden tukena on puolestaan koko konsernin laajuinen Microsoft-syväosaaminen, ja voimme hyödyntää Atean Microsoft-sertifioitujen konsulttien osaamista kaikkialla Pohjoismaissa ja Baltiassa.

Solutions Partner for Microsoft Cloud logo.

Lisätietoja: 
Director, Digital Workplace, Pasi Sairanen, Atea Finland Oy, puh.  040 5275230 
Head of Productivity, Mikko Kalenius, Atea Finland Oy, puh. 040 7799951 
Partner Manager, Jenni Bergman, Atea Finland Oy, puh. 044 3122878