Siirry sisältöön
Uutiset29-06-2020

Atean yhteiskuntavastuutyö saavutti platinatason

Kansainvälinen arviointiorganisaatio EcoVadis on myöntänyt Atea-konsernin yhteiskuntavastuutyölle korkeimman eli platinaluokituksen. Luokitus tarkoittaa, että Atea kuuluu parhaaseen yhteen prosenttiin arvioiduista yli 65 000 yrityksestä.
EcoVadis platinaluokitusen logo.

”Olemme ylpeitä saamastamme EcoVadisin platinatason luokituksesta. Se on konkreettinen tunnustus siitä, että toimintamme yritys- ja ympäristövastuun saralla on ollut oikean suuntaista ja kannustaa meitä eteenpäin. Käynnistämme parhaillaan Vision 2030 -ohjelmaa, joka on seuraava vaihe yrityksemme pitkän aikavälin strategiassa rakentaa parempaa, kestävämpää tulevaisuutta tietotekniikan avulla", sanoo Atean toimitusjohtaja Juha Sihvonen.

Atea on aiemmin saavuttanut jo kolmena perättäisenä vuonna EcoVadisin silloisen korkeimman eli kultatason sijoituksen sijoittuen jo viime vuonna yritysten parhaaseen yhteen prosenttiin. EcoVadis on kansainvälisten toimitusketjujen yhteiskuntavastuullisuuden arviointiorganisaatio, jonka palveluita käyttää yli 60 000 yritystä maailmanlaajuisesti.

Toiminnan vastuullisuuden arvioinnissa ja seurannassa EcoVadis huomioi muun muassa organisaation työelämän käytännöt, ihmisoikeuksien noudattamisen, ympäristöasiat, liiketoimintakäytäntöjen eettisyyden ja hankintojen vastuullisuuden.

Atea raportoi yhteiskuntavastuutyöstään Globale Reporting Initiative (GRI) -standardin mukaisesti, on sitoutunut YK:n Global Compact -aloitteeseen ja on Responsible Business Alliancen jäsen.

 

Lisätietoja:

Juha Sihvonen, toimitusjohtaja, Atea Finland Oy, puh. 0400 735 134

 

Lue lisää Atean yhteiskuntavastuutyöstä