Siirry sisältöön
Uutiset16-04-2020

Atea avasi uuden logistiikkakeskuksensa Vantaalla

Pohjoismaiden ja Baltian johtava it-infrastruktuuritoimittaja Atea avasi oman logistiikkakeskuksensa Vantaalle 14. huhtikuuta. Paikallinen logistiikkakeskus on vastaus Atean liiketoiminnan ja asiakkaiden kasvaviin tarpeisiin. Uusissa tiloissa huolehditaan tietotekniikkalaitteiden elinkaaresta esiasennuksista kierrätykseen.
Atean logistiikkakeskus Vantaalla
Kuva: Samuli Seitsamo

Atea on aiemmin toiminut yhteistyössä paikallisen logistiikkakumppanin kanssa, mutta kasvaneet volyymit sekä erityistä logistiikkaosaamista vaativat asiakasratkaisut saivat Atean siirtämään koko logistisen ketjun omiin käsiinsä. Yhteistyö Vantaan logistiikkakeskuksen sekä Atean vuosi sitten Ruotsin Växjössä avaaman logistiikkakeskuksen välillä tuo riittävää volyymia ja joustavuutta suurienkin asiakastoimitusten sujuvaan toimittamiseen.

Toimintojen siirto Vantaan Petikkoon tehtiin pääsiäisviikonlopun aikana onnistuneesti. Ensimmäiset tilaukset ehdittiin käsittelemään ja asentamaan jo pääsiäismaanantaina, jolloin voitiin todeta järjestelmien ja yhteyksien toimivan ongelmitta. Varsinainen tuotanto pääsi käynnistymään normaalisti heti tiistaiaamusta lähtien.

Modernien logistiikka- ja esiasennustilojen lisäksi uudessa keskuksessa on tilat it-laitteiden kierrätystoiminnoille ja sinne tulee myös toimisto- ja neuvottelutiloja.