Siirry sisältöön

JUURI NYT: Tule mukaan vaikuttamaan tietohallinnon tulevaisuuteen - osallistu CIO Analyticsiin!

Aukioloajat ja sijainti

Ovet Focus-tapahtumaan ovat avoinna klo 8.30 – 16. Päivän päätteeksi palkitaan vuoden digitaalisin teko. Focuksen cocktailtilaisuus jatkuu aina klo 18 saakka.

Tapahtuma järjestetään Helsingin Messukeskuksessa halleissa 3 ja 4. Sisäänkäynti tapahtumaan on Messukeskuksen Eteläisen sisäänkäynnin kautta osoitteesta Messuaukio 1, Helsinki (kartta).Tulo- ohjeet löydät Messukeskuksen sivuilta.

Ilmoittaudu mukaan Focukseen 22.9.2019 mennessä. Tapahtuma on maksuton.

Lataa tapahtumasovellus

Lataa Atea Focus -mobiilisovellus käynnykkääsi omasta sovellustakaupastasi ja tee Focus-vierailustra entistä sujuvampi. Sovelluksesta löydät mm. tuoreimmat uutiset, päivän luento-ohjelman sekä tapahtuma-alueen kartat.

 

Lataa sovellus App Storesta  Lataa sovellus Google Play -kaupasta

Vuoden digitaalisin teko 2019 -gaala

Atea Focus huipentuu Vuoden digitaalisin teko 2019 -kilpailun parhaiden palkitsemistilaisuuteen. Lue lisää kilpailusta.

Atea Smart World

Focuksen Smart World -osiossa pääset tutustumaan Atean Smart-palveluihin. Nämä palvelut mahdollistavat älykkäiden koulu- ja työpäiväkokemusten tuottamisen sekä helpottavat tiedon uudenlaista hyödyntämistä kaupunkiympäristöjen toiminnan ja palveluiden kehittämisessä.

Smart Worldissä on esillä erilaisia demoja siitä, miten erilaiset tiedonhallinnan ratkaisut helpottavat arkeamme kaupungeissa, luovat hyvinvointia kouluissa ja parantavat työpäiväkokemusta. Smart Worldissä voit myös pysähtyä kuuntelemaan lyhyitä tietoiskuja älykkäiden ratkaisujen toiminasta. Tutustu tietoiskuohjelmaan.

Focus-näyttely

Focus-areenalla (halli 4) tapaat Atean ja strategisten yhteistyökumppaneidemme edustajia, tutustut digitaalisen matkan eri ulottuvuuksiin ja voit keskustella huippuasiantuntijoiden kanssa. Focus-torilla (halli 3) on esillä käyttäjien rakastamia laitteita ja tarvikkeita alan huippumerkeiltä.

Luennot

Atea Focuksen luento-ohjelma on tuttuun tapaan laaja kattaus asiantuntijatietoa ja tunnettuja keynote-puheenvuoroja.

Tekoälyrekka ja pakohuonepeli

Atea Focuksen yhtenä vetonaulana on tekoälyrekka. Rekassa voit astua keskelle tekoälymysteeriä ja koettaa pelata itsesi ulos pakohuoneesta. Peli kestää n. 20 minuuttia ja siihen otetaan neljä henkilöä kerrallaan. Jos peli kiinnostaa, ota yhteyttä omaan yhteyshenkilöösi Atealla. Vapaita peliaikoja voit tiedustella myös tapahtuman infopisteessä.

Rekka sijaitsee Focuksen sisäänkäynnin ulkopuolelle Messukeskuksen Eteläisellä sisäänkäynnillä.

Tekoälyrekka Atea Focuksessa

Atea Focus 30th Edition: juhlavuoden etuja kävijöille

Focuksen juhlavuoden kunniaksi kävijöille tarjotaan tapahtumassa monenlaisia etujä. Tästä pääset tutustumaan jo ennakolta muutamaan niin. Loput eduista selviävät tapahtumassa yhteistyökumppaneidemme osastoilla.

 

Kuvaaminen

Tapahtumassa tallennettua kuva- ja videomateriaalia voidaan käyttää markkinointitarkoituksiin.

Yhteydenotot ja kysymykset

fi.marketing@atea.fi