Laddar meny
Vuoden digitaalisin teko 2018

Tänä vuonna nostetaan digitaalisen työpaikan teemaa näyttävästi esille ja rohkaistaan suomalaisia yrityksiä ja julkishallinnon organisaatioita digitaalisiin talkoisiin.

Tavoitteena on nostaa esiin yritysten ja organisaatioiden tekemiä digitaalisia ratkaisuja, joilla ne ovat onnistuneet parantamaan työn sujuvuutta tai mielekkyyttä.

Teeman kunniaksi käynnistetään vuoden digitaalisin teko 2018 -kilpailu, jossa palkitaan yritys tai organisaatio, joka on omassa toiminnassaan hyödyntänyt luovasti ja tuottavasti digitaalisia ratkaisuja.

Kilpailussa suomalaiset yritykset ja julkishallinnon organisaatiot nostavat omat ehdokkaansa vuoden digitaalisimmaksi teoksi.

Kilpailussa on kaksi sarjaa:

  1. Yritykset
  2. Julkishallinnon organisaatiot

Jury valitsee kilpailun finalistit kaikkien osallistuneiden joukosta. Vuoden digitaalisin teko -kilpailun voittajat valitaan yleisöäänestyksellä ja voittajat palkitaan Atea Focuksessa Helsingin Messukeskuksen Kokoustamossa tiistaina 25.9.2018.

Osallistujien tekemiä digitaalisia ratkaisuja esitellään digitaalisissa kanavissa pitkin vuotta.

Ilmoittaudu mukaan ja perustele hakemuksessasi, miksi juuri sinun yrityksesi tai organisaatiosi ansaitsee palkinnon vuoden digitaalisimmasta teosta. Hakemusten viimeinen jättöpäivä on 15.5.2018. Finalistit julkistetaan kesäkuussa Atean verkkosivuilla.

Mikä digitaalinen teko?

Vuoden digitaalisin teko -kilpailussa etsitään merkittäviä digitaalisia ratkaisuja, jotka ovat positiivisesti vaikuttaneet yrityksen tai organisaation toimintaan. Vuoden digitaalisin teko voi olla pieni tai suuri toteutettu asia ja se voi liittyä seuraaviin aihealueisiin:

Käyttäjäkokemus

Työntekijöiden tai oppilaiden odotusten ylittäminen digitaalisessa työpaikassa, yhteistyön ja tiimityön mahdollistaja, työnantajamielikuvan parantuminen.

Työ- tai opiskeluympäristö

Työ- tai opiskeluympäristön älykkyyden lisääminen, Al- ja IOT-ratkaisut, virtuaalitodellisuus ja sen hyödyt. Analytiikka, mittaaminen ja optimointi.

Tuottavuus

Nykyaikaisen verkon ja tietoturvan hyödyt, pilvi- ja konesaliratkaisut, jatkuvat palvelut ja asiantuntijapalvelut.

Asiakaskokemus

Asiakaskokemuksen parantaminen digitalisaation avulla, teknologia-alusta ja IT-infra asiakaskokemuksen tukena ja datan hyödyntäminen asiakaskokemuksen tehostamisessa.

Digitaalisuuden hyödyt

Ympäristöystävällinen työpaikka, digitalisaatiota tukeva työkulttuuri, osaamisen ja yhteistyön johtaminen.

Tuomariston esittely

Tuomariston jäsenet edustavat suomalaisen digitalisaatio-osaamisen kärkeä. He ovat kukin oman alansa digitalisaation asiantuntijoita, jotka toteuttavat digitaalisia tekoja päivittäisessä työssään.

Juha Sihvonen

Managing Director, Atea Finland Oy

Mikko Torikka

Päätoimittaja, Alma Talent, Tivi, Mikrobitti

Ville Tolvanen

CEO, Digitalist Group

Mervi Airaksinen

General Manager, Cisco

Jussi Tolvanen

Director, One Commercial Partner and Small, Medium & Corporate Customers, Microsoft Finland

Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer