Laddar meny
Vuoden digitaalisin teko 2018

KILPAILUN HAKUAIKA ON PÄÄTTYNYT!

Vuoden digitaalisin teko 2018 -kilpailuun osallistui kymmeniä toinen toistaan upeampia digitaalisia ratkaisuja. Kisan tuomaristo on nyt kovan tehtävän edessä, kun he joutuvat karsimaan osallistuneiden joukosta kisan finalistit. Tuomariston valinnat julkaistaan kesäkuussa tällä sivulla.

KILPAILUN TAVOITTEENA ON nostaa esiin yritysten ja organisaatioiden tekemiä digitaalisia ratkaisuja, joilla ne ovat onnistuneet parantamaan työn sujuvuutta tai mielekkyyttä.

TEEMAN KUNNIAKSI JÄRJESTETÄÄN vuoden digitaalisin teko 2018 -kilpailu, jossa palkitaan yritys tai organisaatio, joka on omassa toiminnassaan hyödyntänyt luovasti ja tuottavasti digitaalisia ratkaisuja.

Kilpailussa suomalaiset yritykset ja julkishallinnon organisaatiot nostavat omat ehdokkaansa vuoden digitaalisimmaksi teoksi.

KILPAILUSSA ON KAKSI SARJAA:

  1. Yritykset
  2. Julkishallinnon organisaatiot

Jury valitsee kilpailun finalistit kaikkien osallistuneiden joukosta. Vuoden digitaalisin teko -kilpailun voittajat valitaan yleisöäänestyksellä ja voittajat palkitaan Atea Focuksessa Helsingin Messukeskuksen Kokoustamossa tiistaina 25.9.2018.

Osallistujien tekemiä digitaalisia ratkaisuja esitellään digitaalisissa kanavissa pitkin vuotta.

Hakuaika kilpailuun on päättynyt. Tuomaristo valitsee kilpailun finalistit yleisöäänestykseen. Finalistit julkaistaan kesäkuussa.

Mikä digitaalinen teko?

Vuoden digitaalisin teko -kilpailussa etsitään merkittäviä digitaalisia ratkaisuja, jotka ovat positiivisesti vaikuttaneet yrityksen tai organisaation toimintaan. Vuoden digitaalisin teko voi olla pieni tai suuri toteutettu asia ja se voi liittyä seuraaviin aihealueisiin:

Käyttäjäkokemus

Työntekijöiden tai oppilaiden odotusten ylittäminen digitaalisessa työpaikassa, yhteistyön ja tiimityön mahdollistaja, työnantajamielikuvan parantuminen.

Työ- tai opiskeluympäristö

Työ- tai opiskeluympäristön älykkyyden lisääminen, Al- ja IOT-ratkaisut, virtuaalitodellisuus ja sen hyödyt. Analytiikka, mittaaminen ja optimointi.

Tuottavuus

Nykyaikaisen verkon ja tietoturvan hyödyt, pilvi- ja konesaliratkaisut, jatkuvat palvelut ja asiantuntijapalvelut.

Asiakaskokemus

Asiakaskokemuksen parantaminen digitalisaation avulla, teknologia-alusta ja IT-infra asiakaskokemuksen tukena ja datan hyödyntäminen asiakaskokemuksen tehostamisessa.

Digitaalisuuden hyödyt

Ympäristöystävällinen työpaikka, digitalisaatiota tukeva työkulttuuri, osaamisen ja yhteistyön johtaminen.

Tuomaristo etsii oivaltavia ratkaisuja

Vuoden digitaalisin teko 2018 -kilpailun tuomaristossa istuu kuusi tunnettua suomalaista digitalisaation asiantuntijaa, jotka odottavat kisasta tiukkaa taistelua. Tuomariston tehtävänä on arvioida, kuinka merkittävästi ratkaisu on onnistunut muuttamaan joko yrityksen liiketoimintaa tai asiakkaan kokemaa palvelua. Lue millaisia ratkaisuja tuomaristo arvostaa ja millainen on heidän mielestään onnistunut digitaalinen ratkaisu.

Juha Sihvonen

Managing Director, Atea Finland Oy

Mikko Torikka

Päätoimittaja, Alma Talent, Tivi, Mikrobitti

Ville Tolvanen

CEO, Digitalist Group

Mervi Airaksinen

General Manager, Cisco

Katri-Leena Launis

Digi-johtaja, Kela

Jussi Tolvanen

Director, One Commercial Partner and Small, Medium & Corporate Customers, Microsoft Finland

Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer