Siirry sisältöön

Yritykset ja organisaatiot tarvitsevat toimintasuunnitelman digitaalisen muutoksen aikakaudelle. Atea Focus opastaa matkallasi eri näkökulmien kautta ratkaisuihin ja tarjoaa onnistumisen eväät.

Focus tarjoaa vaihtoehtoja digitaalisen matkan reitin valintaan. Mitkä ratkaisut mahdollistavat kestävän kehityksen ja miten matka vastuulliseen toimintaan käynnistyy? Entä miten käsitellään dataa nykypäivän työ- ja oppimisympäristöissä? Miten suhtaudutaan yksityisyyteen, kun toimintatapojen tulisi olla täysin läpinäkyviä?

Focus paljastaa myös teknologian roolin työntekijän ja opiskelijan hyvinvoinnin tukemisessa sekä ohjaa organisaatioiden transformaatiota hierarkioista joustaviksi verkostoiksi. Digitaalisen matkan perustana on toimiva ja hyvin suunniteltu it-infrastruktuuri. Menestyksekkäässä yhteiskunnassa teknologia yhdistyy tietoon ja luovuuteen.

Kutsumme Focukseen kaikki digitaalisen matkan tähdet: liiketoimintapäättäjät, julkishallinnon ja koulutussektorin edustajat sekä tietotekniikkapäättäjät.

Aika
1/10 2019, 08.30 - 16.00
Paikka
Helsingin Messukeskus

Focuksen keynote-puhujat

Tekoälyllä noustaan jättiläisten rinnalle

Focuksen juhlavuoteen on jo kiinnitetty huippuluokan puhujia, joista kirkkaimpana ensimmäisenä julkistettava keynote-puhuja. Hän on Nasan tutkimuskeskuksessa työskentelevä Iris.ai -startupin perustaja Maria Ritola. Iris.ai on nimetty maailman innovatiivisimpien tekoäly-yritysten joukkoon Googlen ja Baidun kaltaisten jättiläisten rinnalle. Tätä puheenvuoroa ei kannata jättää väliin.

Maria Ritola

Iris.ai:n perustaja

Neuvottelutaidot ovat avain menestykseen

Focuksen toisena keynote-puhujana esiintyy Matthias Schranner. Hän on neuvottelutaitojen ekspertti, joka tunnetaan ympäri maailmaa tekniikoista ja taktiikoista, joilla erityisen vaikeista neuvotteluista selviytyy voittajana. Aiemmin panttivankitilanteitakin ratkonut Schranner on saanut FBI:n neuvottelijakoulutuksen. Hänen bestseller-kirjansa Negotiations on the Edge, paljastaa taktiikat ja tarinankerronnan merkityksen vaikeissa neuvottelutilanteissa. Lue Matthias Schrannerin haastattelu, jossa hän antaa vinkkejä tiukkoihin neuvottelutilanteisiin.

Matthias Schranner

Global expert on difficult negotiations | Best-selling author, lecturer, thought-leader

Teemana digitaalinen matka

Focus tapahtumana tunnetaan digitaalisuuden edelläkävijänä, eikä tämäkään vuosi tee tässä poikkeusta. Tämän päivän digitaalinen matkamme koostuu kolmesta ulottuvuudesta, jotka ovat sidoksissa toisiinsa.

Tiedonhallinta

Maailmassa tuotetaan kiihtyvällä vauhdilla dataa. Kilpailussa selviytyvät ne, jotka pystyvät keräämään, tallentamaan sekä ennen kaikkea hyödyntämään ja yhdistelemään kerättyä tietoa uusien ratkaisuiden kehittämiseen.

Digitaalinen työpaikka

Laitteet, ohjelmistot ja sovellukset muodostavat älykkään kokonaisuuden, jonka avulla käyttäjät pääsevät käsiksi tietoon, käsittelevät sitä ja tekevät yhteistyötä keskenään sijainnista riippumatta.

Hybridialustat

Lähes rajattomia mahdollisuuksia tarjoavat uudet teknologiat sekä erilaisten alustojen kombinaatiot mahdollistavat uusia innovaatioita ja toimintamalleja.

Focus tarkentaa katseen vastuullisuuteen

Ympäristökuormituksen vähentäminen, kestävä kehitys ja vastuullisuus ovat mielestämme tärkeitä arvoja. Uskomme, että teknologia tarjoaa yrityksille ja organisaatioille välineet kestävää kehitystä edistävään toimintaan. Yhdistämällä teknologian tietoon ja luovuuteen avamme oven kestävälle kehitykselle ja mahdollistamme täysin uusia liiketoiminnan muotoja.

Mutta miten kuvassa olevat smaragdinvihreät silmät liittyvät Focuksen juhlavuoteen? Tule tutustumaan digitaaliseen matkaan ja sen tarjoamiin mahdollisuuksiin Focukseen ja samalla tämän salaperäisen katseen tarina avautuu sinulle.

Vuoden digitaalisin teko 2019 -kilpailu

Vuoden digitaalisin teko 2019 palkitaan Atea Focuksessa

Atea Focus huipentuu Vuoden digitaalisin teko -gaalaan, jossa palkitaan kilpailun tämänvuotiset voittajat.

Pääyhteistyökumppanit:

     Apple                   Lenovo   vmware

 

Cat PhonesDeltacoInismatJamfKaukoKensingtonLGSecmakerTargus