Siirry sisältöön
Valikoimamme kattaa useiden eri valmistajien ohjelmistoja ja usein myös vaihtoehtoisilla hankintamalleilla.

Ohjelmistovalikoimamme on laaja kattaen kymmenien eri valmistajien tuotteita. Tarjolla on usein myös erilaisia tapoja hankkia tuotteita, joiden valinta ei aina ole ihan helppoa. Tuemme asiakkaitamme käyttöoikeuksien hankkimiseen liittyvissä kysymyksissä.

Atean strateginen kumppanuus maailman johtavien valmistajien kanssa sekä sertifioitu osaamisemme takaavat asiakkaillemme korkealaatuiset, liiketoimintaa tukevat tietotekniset ratkaisut ja palvelut.

Korkeimman tason kumppanuus ohjelmistovalmistajien kanssa takaa syvän osaamisen: Adobe, Cisco, Citrix, Google, IBM, Microsoft, Red Hat, VMware 

Muita valikoimassamme olevia ohjelmistovalmistajia:

AAirthings, Amazon Web Services, Arcserve, AskCody, Autodesk, Bitwards, Cirrato Technologies, Dell Boomi, F-Secure, Igel, McAfee, Mercantus, NetApp, Oracle, Snow Software, Splunk, Steerpath, Symantec, Systam, SUSE, Uipath, Veeam, Veritas 

Pilvipalveluiden hankinta Atea Cloud Portalista

Monet valmistajat tarjoavat nykyisin mahdollisuuden hankkia ratkaisuitaan joustavalla mallilla, jossa lisenssimäärät tai palvelun käyttö voivat joustaa tarpeen mukaan sekä ylös- että alaspäin. Atea Cloud Portal tarjoaa mahdollisuuden muokata tilauksia lähes reaaliajassa.

Cloud Portalista voit tilata mm. Microsoftin pilvipalvelut ja nyt myös lisenssit CSP-mallilla. Microsoft Cloud Solution Provider -hankintamalli on kasvattanut suosiotaan erityisesti sen joustavuuden takia.

Cloud Portalin avulla helpotat ohjelmistohankintoja.

Lue lisää ohjelmistopalveluistamme