Siirry sisältöön
Takaisin It-konsultointipalvelut

It-strategia ja it-arkkitehtuurikonsultointi

Kattava arvio it-ympäristön kehityssuunnasta, it-strategian tiekartta ja it-arkkitehtuurin kokonaisnäkemys antavat organisaatiolle hyvän liiketoiminnan kehittämisen tuen. Atean strategia- ja arkkitehtuurikonsultointipalvelu yhdistyvät liikentoimintaosaaminen, yleisten viitekehysten hyödyntäminen ja käytännön it-ratkaisujen osaaminen. Liiketoiminnan jatkuvuus on kaiken keskiössä, kun strategia- ja arkkitehtuurikonsultointi parantaa liiketoiminnan ja it:n välistä yhteistyötä.
IT-konsultointi, Ville Kangasniemi

Mitä on it-strategia- ja it-arkkitehtuurikonsultointi?

”Arkkitehtuurikonsultointipalvelumme avulla saat kokonaiskuvan nykytilanteesta ja suunnitelman tulevasta it-kokonaisuudesta. Prosessissa käydään liiketoimintajohtoa ja avainhenkilöitä haastattelemalla lävitse nykytila ja sen ongelmakohdat. Lisäksi arvioidaan eri arkkitehtuurivaihtoehtojen hyvät ja huonot puolet. Lopputuloksena on selkeä ehdotus, joka tukee liiketoimintasuunnitelmaasi ja varmistaa oikean suunnan myös IT-investointien osalta”, kertoo strategia- ja arkkitehtuurikonsultoinnin esimies Ville Kangasniemi.

Ota yhteyttä Villeen

It-strategia ja liiketoimintaa tukevan it-arkkitehtuurin suunnittelu yhdistetään käytännöllisellä tavalla

  1. It-strategian laatiminen. Strategia keskittyy liiketoiminnan tavoitteiden ymmärtämiseen, yhteistyöhön ja it:n kyvykkyyksiin.
  2. Strategiaa tukevan arkkitehtuurisuunnitelman laatiminen. Tässä vaiheessa tiedetään liiketoimintatavoitteet ja keskitytään tavoitteita tukevan teknisen arkkitehtuurin suunnitteluun.

Tuloksena on aidosti liiketoiminnan tarpeita tukeva it-strategia ja tekninen arkkitehtuuri.

 

Takaisin It-konsultointipalvelut
Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer