Siirry sisältöön
Kattava arvio it-ympäristön kehityssuunnasta, it-strategian tiekartta ja it-arkkitehtuurin kokonaisnäkemys antavat organisaatiolle hyvän liiketoiminnan kehittämisen tuen. Atean strategia- ja arkkitehtuurikonsultointipalvelu yhdistyvät liikentoimintaosaaminen, yleisten viitekehysten hyödyntäminen ja käytännön it-ratkaisujen osaaminen. Liiketoiminnan jatkuvuus on kaiken keskiössä, kun strategia- ja arkkitehtuurikonsultointi parantaa liiketoiminnan ja it:n välistä yhteistyötä.
IT-konsultointi, Ville Kangasniemi

Mitä on it-strategia- ja it-arkkitehtuurikonsultointi?

Atean strategiakonsultointi auttaa asiakasta liiketoimintalähtöisen IT-strategian muodostamisessa, kokonaisarkkitehtuurin luomisessa ja kehittämisessä sekä tietohallinnon muutos- ja johtamishankkeissa. Huomioimme kaikessa tekemisessä tietoturvan laajasti ja kehitämme erityisesti asiakkaidemme tietoturvahallinnan kyvykkyyttä liiketoiminnan tarpeet huomioiden.

Ota yhteyttä Villeen

It-strategia ja liiketoimintaa tukevan it-arkkitehtuurin suunnittelu yhdistetään käytännöllisellä tavalla

  1. It-strategian laatiminen. Strategia keskittyy liiketoiminnan tavoitteiden ymmärtämiseen, yhteistyöhön ja it:n kyvykkyyksiin.
  2. Strategiaa tukevan arkkitehtuurisuunnitelman laatiminen. Tässä vaiheessa tiedetään liiketoimintatavoitteet ja keskitytään tavoitteita tukevan teknisen arkkitehtuurin suunnitteluun.

Tuloksena on aidosti liiketoiminnan tarpeita tukeva it-strategia ja tekninen arkkitehtuuri.

Kokonaisarkkitehtuuri kaiken keskiössä

Liiketoimintalähtöisen IT-kokonaisuuden keskiössä on huolellisesti suunniteltu ja toteutettu kokonaisarkkitehtuuri. Meillä on vuosien kokemus laajoista ICT-ympäristöistä ja niiden kehittämisestä. Asiakkaan tarpeet ja kokoluokan huomioiva kokonaisarkkitehtuuri on toimivan, hallittavan ja kustannustehokkaan IT-ympäristön perusta. Osaamme lähestyä kokonaisuutta asiakaslähtöisesti ja olemme mielellämme mukana tukemassa ja kehittämässä parhaiden käytäntöjen mukaisesti.

Tutustu konsultteihin

Ville Kangasniemi
Head of Consultant Services

Ville vastaa Atean konsultointipalveluyksikön toiminnasta ja nauttii työstään erityisesti silloin, kun hän onnistuu auttamaan muita kehittymään työssään tai viemään läpi merkittävän muutoshankkeen.

Petri Saloma
Senior Advisor

Petri työskentelee Atealla strategiakonsulttina, jossa päätehtävä on katsoa ICT:tä liiketoiminnan lisäarvon tuottajana. Laaja-alaisessa positiossaan hän auttaa yrityksiä saamaan kehitys- ja hallintakulttuurin liiketoimintalähtöiseksi, luomaan yritykselle kokonaisarkkitehtuurin.