Siirry sisältöön
Tietoturvan ylläpitäminen vaatii jatkuvaa operointia ja kehittämistä. Tietoturvakonsulttimme varmistavat kyberturvallisuuden kokonaisvaltaisella tietoturvaratkaisulla - joko projektina tai jatkuvana palveluna.

Tietoturvakonsultointi ja 24/7-tietoturvapalvelut varmistavat liiketoiminnan häiriöttömän jatkumisen

Liiketoiminnan tietoturvahäiriöiden kustannusvaikutusten minimointi edellyttää jatkuvaa valvontaa, hyvin dokumentoituja ratkaisuja ja valmiutta toimia kellon ympäri. Atea tarjoaa paikallisten ammattilaisten lisäksi pohjoismaiden ja Baltian kattavat resurssinsa ja infrastuktuurin yrityksenne käyttöön. 

Tietoturva-ammattilaisemme tarjovat kokonaisvaltaisia tietoturvaratkaisuja ja suunnittelevat myös tarvittavat valvonta- ja jatkuvat palvelukokonaisuudet.

Hallinnollisen tietoturvan operointi ja ylläpito

Konsultointipalvelut hallinnolliselle tietoturvalle

Tietoturvatietoisuus-koulutuspalvelu

82 % tietomurroista johtuu ihmisen tekemistä virheistä.

MetaCompliance on johtava yritysten kyberturvatietoisuuden kehittämiseen tarkoitetun SaaS-palvelun toimittaja Euroopassa. Palvelun avulla järjestät henkilökunnallenne personoidut, tehokkaat ja säännölliset koulutukset automatisoidusti, testaat työntekijöidenne osaamistason, varmistat tietoturva- ja tietosuojamääräysten jakelun niin, että ne myös omaksutaan, toteutat kalastelusimulaatiot ja ajastat toimenpiteet 12 kuukauden vuosikelloon. Kaikista suoritteista saat kattavat raportit niin yritysjohdolle kuin viranomaisillekin.

Mitä odottaa Tietoturvatietoisuus-koulutuspalvelulta
  • MetaCompliancen runsaan ja inspiroivan valmiin koulutusaineiston lisäksi koulutuksia voidaan täydentää yrityksen omilla aineistoilla. Henkilökuntanne voi suorittaa koulutukset missä tahansa ja milloin tahansa, erilaisilla päätelaitteilla niin Teams-käyttöliittymässä kuin yrityksenne omassa LMS-järjestelmässäkin.
  • Personoimalla kyberturvatietoisuuskoulutukset työntekijöiden roolin, kielen ja riskien mukaisesti, koulutus on mielenkiintoisempaa ja sen myötä henkilökuntanne oppii tunnistamaan, välttämään ja raportoimaan tietoturvariskit yrityksen toiminnan turvaamiseksi.
Atean CISO (Chief Information Security Officer) -palvelu

CISO-palvelussa tarjoamme tietoturva-asiantuntijan työskentelemään osana organisaaatiotanne. Asiantuntija ja kehittää tietoturvaanne sekä vaatimusten ja määräystenmukaisuutta.

 

Tietoturvatietoisuus
Akimatti Katainen, Solution Manager Productivity Offering & Solutions
Lähetä sähköpostia
CISO-palvelu
Ville Kangasniemi, Head of Consultant Services
Lähetä sähköpostia

Takaisin ylös

Pilven tietoturvan operointi ja ylläpito

Konsultointipalvelut pilven tietoturvalle

 Atean varmistuspalvelut M365 ja Azure

Tietojen varmistamisen turvallisesti Microsoft 365 - ja Microsoft Azure -ympäristöistä palveluna Atean kautta.

Mitä voit odottaa Atean M365- ja Azure-varmistuspalvelulta
  • Suojatut georedundantit varmuuskopiot.
  • Atean ylläpitämä alusta
  • 24/7 palautus.

Jussi Ranta.
Ota yhteyttä
Jussi Ranta, Solution Manager
Lähetä sähköpostia

Takaisin ylös

Teknisen tietoturvan ja infrastuktuurin operointi ja ylläpito

Konsultointipalvelut infrastruktuurin tietoturvalle

Atea XDR

Atea XDR-palvelu mahdollistaa asiakkaan proaktiivisen ja jatkuvan tietoturvan kehittämisen sekä hyökkäyspinnan pienentämisen yhdessä Atean tietoturva-asiantuntijoiden kanssa. Palvelu varmistaa, että XDR-komponentit ja niiden integraatiot ovat optimaalisesti konfiguroitu.

Atea XDR-palvelun käyttöönotolla voit minimoida tietoturvaan liittyvien tapahtumien määrää jatkuvan proaktiivisen kehityksen avulla ja hyödyntää täysimääräisesti moderneja puolustuskykyjä. Lisäksi se auttaa ottamaan hankitusta teknologiasta mahdollisimman suuren hyödyn irti. 

Palvelu on modulaarinen. Voit valita yrityksellenne sopivan kokonaisuuden. 

Atea Managed endpoint security

Managed Endpoint Security (MES) -palvelu on kattava ratkaisu, joka tarjoaa organisaatioille jatkuvan suojauksen ja uhkien havaitsemisen päätelaitteille. MES on Atean hallinnoima pilvipohjainen ratkaisu. Palvelu sisältää päätelaitteiden, sähköpostin, käyttäjien ja pilvisovellusten suojauksen. 

Atea SOC -tietoturvapalvelu

Atean SOC -tietoturvapalvelu on ihanteellinen ratkaisu tietoturvatoimintojen ulkoistamiseen, kun organisaation omat resurssit eivät siihen riitä. Security Operations Center (SOC) havaitsee ja reagoi puolestasi tietoturvauhkiin 24/7. Palvelun avulla saat organisaatiosi käyttöön osaavan henkilöstön, ammattimaiset tietoturvaprosessit ja parhaat käytännöt sekä AI:lla varustetut johtavat teknologiat.

Atea Withsecure Incident retainer service

Hyvin ja tehokkaasti hoidettu tietoturvaloukkaus voidaan hoitaa heti alussa tunneissa, ei päivissä tai kuukausissa. Nopeasti hoidettu tapaus tulee myös huomattavasti halvemmaksi.  

Organisaation oma sisäisen IR (Incident Response) -valmiuden hankkiminen ja ylläpito on kallista. Organisaation oma IR-tiimi ei myöskään kohtaa tarvittavaa määrää ja riittävän erilaisia tietoturvaloukkauksia, jotta kyvykkyydet pysyisivät ajan tasalla. IR-tiimin ulkoistaminen tarjoaa mielenrauhaa ja varmuutta liiketoiminnan jatkuvuudelle. 

IR-tiimi on erikoistunut vastaamaan tietoturvaloukkauksiin monimukaisissa konesali- ja pilviympäristöissä.  

Tämän lisäksi Atealla on tarjota tarvittaessa tiimiin lisää eri alojen asiantuntijoita kaikilta osa-alueilta koskien vaikkapa OT- ja keskustietokoneympäristöjä. 

Mitä odottaa

Ensivaste – Asiantuntijamme tarjoaa välitöntä tukea. Eristämme hyökkäyksen, määritämme laajuuden ja arvioimme korjaavien toimenpiteiden työmäärän.    

Ratkaisu – Kun hyökkäys on eristetty ja olemme selvittäneet, mitä on tapahtunut, poistamme hyökkääjän ympäristöstänne yhteistyössä teidän oman IT-tiimin kanssa. ”Lessons learned” auttaa teitä suojaamaan ympäristöänne tulevilta uhilta. 

 

Ota yhteyttä
Heikki Jauhiainen, Solution Manager, Hybrid Cloud
Lähetä sähköpostia
Ota yhteyttä
Akimatti Katainen, Solution Manager Productivity Offering & Solutions
Lähetä sähköpostia

Takaisin ylös

Miksi Atea

Strategiset konsultit

Yli 800 konsulttia ja korkean laadun sertifikaatit tekevät meistä johtavan teknologian, infrastruktuurin ja järjestelmäintegraatioiden toimittajan. Laajalla asiantuntemuksella autamme suunnittelemaan, toteuttamaan ja ylläpitämään yrityksesi IT-infrastruktuuria vastuullisesti.

Vahva kumppanuus

Meillä saat hyppysiisi myös laajimman mahdollisen tuote- ja palveluvalikoiman strategisten kumppaniemme teknologioihin. Olemme yhtä johtavien globaalien IT-palveluntarjoajien kanssa: Apple, Cisco, Dell Technology, HP, Hewlett Packard Enterprise, IBM, Lenovo, Microsoft ja VMware.

Vastuun kantaminen

Meille on tärkeää luoda sekä vastuullisia että tehokkaita digitaalisia ratkaisuja. Vahvalla vastuullisuusyhteistyöllä autamme yhteiskuntaa tarttumaan teknologian mahdollisuuksiin ja ratkomaan viheliäisiä ongelmia. Autamme valitsemaan oikein IT:n koko elinkaaren matkalla. 

Paikallisuus

Olemme lähellä yritystäsi 14 paikkakunnalla Oulusta Helsinkiin. Kokoamme aina yrityksesi tavoitteisiin parhaiten vastaavan tiimin. Asiantuntijamme tuntevat paikallisen markkinan ja pääsevät käsiksi koko Pohjois-Euroopan kattavaan Atean tukeen ja toimituskykyyn.