Siirry sisältöön
Uutiset31-01-2024

Atea saavutti Applen korkeimman tason koulutuskumppanuuden ainoana Pohjoismaissa

Atea on juuri hyväksytty Applen korkeimman tason koulutuskumppaniksi, Apple Professional Learning Provider -ohjelmaan ensimmäisenä Pohjoismaissa. Koko EMEIA (Europe, Middle-East, India, Africa) alueella vastaavia kumppaneita on vain kourallinen. Atea Finland on jo pitkään ollut mukana ainoana Suomesta sekä Apple-tuotteiden Enterprise että myös Education -kumppanuusohjelmissa. Nyt saatu APLP-kumppanuus on osoitus myös Atea Finlandin pitkäjänteisestä ja korkeatasoisesta digipedagogiikan edistämisestä Suomessa sekä pidetyistä koulutuksista.

Apple Professional Learning Provider (APLP) on koulutuspalveluita tarjoaville yrityksille tarkoitettu ohjelma, jonka tarkoituksena on antaa lisää työkaluja koulutusorganisaatioiden ja opettajien tukemiseen Apple-teknologioiden tehokkaaseen hyödyntämiseen opetuksessa. Ohjelma vaatii siihen valituilta yrityksiltä sertifioituja opettajataustaisia asiantuntijoita sekä näyttöjä pedagogisesti laadukkaiden koulutuskokonaisuuksien toteuttamisesta.

Tulevaisuutta turvaamassa

”Tämä on huikea mahdollisuus ja tunnustus meidän panostuksestamme ja kentällä tehdystä työstämme. Meidän koulutuksissamme pedagogiikka on aina keskiössä ja kaikilla kouluttajillamme onkin pitkä koulutusalan työkokemus. Haluamme, että koulutuksemme voivat helpottaa opettajan kiireistä arkea ja että käsitellyt asiat ovat suoraan hyödynnettävissä myös oppitunneilla.

Applen luovuuteen kannustava digipedagoginen tarina yhdistyy hienosti meidän kansallisiin Opetussuunnitelmaan ja Digitaalisen osaamisen kuvauksiin, joissa luovuus ja sen tukeminen on nostettu yhdeksi tärkeäksi osa-alueeksi. Lisäksi tutkimusten mukaan luovuus on yksi tulevaisuuden halutuimmista työelämätaidoista. Useimmiten oppilaat kokevat juuri luovan työskentelyn innostavana ja motivoivana, jolloin myös jää pysyvämpi muistijälki ja päästään parempiin oppimistuloksiin. Moderni digipedagogiikka mahdollistaa niin paljon enemmän, kuin pelkästään perinteisten tietoteknisten taitojen harjoittelu.

Atea Finland yhdessä Applen kanssa haluaa auttaa opettajia turvaamaan tulevaisuutta seuraavillekin sukupolville.” kommentoi Atean APLP Business Manager Alex Ylinärä.

Lue lisää

Lisätietoja antaa:

Alex Ylinärä, Atea.
Alex Ylinärä
Educational Consultant

Alex on työskennellyt yläkoulun opettajana ja rehtorina Torniossa. Applen, Microsoftin ja Googlen teknologiat ovat olleet pitkään osa hänen arkeaan.