Siirry sisältöön
Uutiset27-10-2023

HP antoi Atealle tunnustusta vastuullisuustyöstä

HP Inc. on antanut tunnustusta Atea Finland Oy:n vastuullisuustyölle nimeämällä Atean HP Amplify Impact 3-Star Catalyst Partneriksi. Catalyst Partner -statuksen saamisen edellytyksenä oli asiakkaiden kestävän kehityksen edistäminen Atean työntekijöiden koulutuksen ja myyntityön avulla.

”Nimitys HP:n Amplify Impact Catalyst 3-Star -kumppaniksi on hieno tunnustus Atean pitkäaikaiselle vastuullisuustyölle. Yhteistyömme HP:n kanssa ulottuu vuosikymmenien taakse, ja on vain luonnollista tarttua yhdessä myös tämän päivän haasteisiin. Tunnustuksen saaminen yhdeltä tärkeimmistä kumppaneistamme vahvistaa näkemystämme siitä, kuinka tärkeää on edistää kestävää kehitystä päivittäisessä asiakastyössämme”, Atean tuoteliiketoiminnan johtaja Martin Lönnberg sanoo

HP käynnisti Amplify Impact -ohjelmansa vuonna 2021 ja laajensi sen maailmanlaajuiseksi helmikuussa 2022. Ohjelman tavoitteena on toimia kiihdyttimenä valituille HP:n kumppaneiden kestävän kehityksen ohjelmille edistämällä yhteistyössä ilmastotoimia, ihmisoikeuksia ja digitaalista tasa-arvoa. Amplify Impact -ohjelma on osa HP:n tavoitetta tulla vastuullisimmaksi ja oikeudenmukaisimmaksi teknologiayritykseksi vuoteen 2030 mennessä.

Lue lisää Atean ja HP:n yhteistyöstä

Lisätietoja: Martin Lönnberg, Director, Product Services, Atea Finland Oy, puh. +358 50 3229343