Dell Personas

Työntekijät työskentelevät useissa ympäristöissä – kotona, toimistolla tai missä tahansa siltä väliltä. IT-johtajat ihmettelevät, kuinka he voivat varmistaa työntekijöillä olevan kaikki mitä he tarvitsevat ollakseen tuottavia ja yhteistyökykyisiä eri paikoissa.

Tätä varten Dell on luonut 4 erilaista käyttäjäprofiilia Builder, Connector, Specialist sekä Producer. Jokaiselle profiilille löytyy juuri kyseiseen tarpeeseen sopivat tietokoneet ja oheislaitteet.

BUILDER

Yrityksen kasvoina ’Rakentajat’ ovat kiireisiä. He ovat jatkuvasti yhteydessä useisiin laitteisiin useissa työtiloissa. He tarvitsevat Premium-luokan ratkaisuja, jotka tarjoavat mukaansatempaavia kokemuksia ja kristallinkirkkaan yhteistyön – samalla kun ne antavat vapauden liikkua paikasta toiseen ilman ongelmia.

Liikkeellä

Latitude 9430 on ensiluokkainen, tehokas ja kannettava tapa olla yhteydessä ja tuottava useissa työtiloissa.

Kotona

32 tuuman videokonferenssi näyttö, näppäimistö-hiiri-pakkaus sekä langaton latausteline kera Latitude 9430:n.

Työpaikalla

Thunderbolt-latauksen sisältävä 40 tuuman kaareva WUHD-näyttö tarjoaa erinomaiset värit ja kirkkauden. Älä unohda myöskään kameraa, kuulokkeita ja muita lisälaitteita.

CONNECTOR

’Connectors’ ovat yhteistyökumppaneita, jotka kaipaavat monipuolisuutta. Riippumatta siitä, missä he työskentelevät, he tarvitsevat tehokkaita järjestelmiä ja lisävarusteita, jotka eivät jäädy puheluissa ja räjäyttävät tuottavuuden.

Liikkeellä

Loistava valinta tiiminjohtajille ja asiantuntijoille, jotka haluavat olla yhteydessä toisiinsa saumattomalla yhteistyöllä ja liitettävyyttä niin työpöydän ääressä kuin liikkeellä ollessa.

Kotona

Sama Latitude 7430 tai 7330 vain isommalla näytöllä ja muilla olennaisilla oheislaitteilla.Työpaikalla

Microsoft Teams ja Zoom sertifioiduilla ANC-kuulokkeilla hoidat puhelut ilman häiriöitä.SPECIALIST

Muihin henkilöihin verrattuna ’Asiantuntijan’ tuottavuusekosysteemi on monimutkaisin. He tarvitsevat nopeutta. He tarvitsevat voimaa. He tarvitsevat ainutlaatuisen ohjelmiston. Ja he tarvitsevat kaiken toimiakseen saumattomasti useiden laitteiden välillä ja useissa paikoissa.

Liikkeellä

Tällä 14 tuuman mobiilityöasemalla saat huippuluokan suorituskykyä liikkeellä ollessasi. Asiantuntijat, jotka tarvitsevat liikkuvuutta ja järjestelmän suorituskykyä, tulisi harkita tätä kannettavaa työasemaa.

Kotona

Tuo korkea suorituskyky kotiin Dell Precision 5470 laitteella. Hanki kylkeen tuplanäyttö, Thunderbolt-telakka, kaiutinpuhelin sekä hiiri-näppäimistö-paketti.

Työpaikalla

Tehoasiantuntijoiden on käsiteltävä järjestelmäintensiivisiä tehtäviä. Dell Precision 3660 Tower vastaa tätä tarvetta.PRODUCER

Suurin ja monipuolisin persoona, ’Tuottajat’ käyttävät todennäköisemmin pöytätietokoneita kuin heidän erittäin liikkuvat kollegansa. Tämä tavoitteellinen ryhmä tarvitsee ratkaisuja, jotka tukevat sotkuttomia työtiloja ja keskeytymätöntä keskittymistä tehtävien suorittamiseen nopeasti ja tehokkaasti.

Liikkeellä

Kun tarvitset korkeinta turvallisuutta ja skaalautuvaa suorituskykyä, työskennellessäsi missä tahansa.

Työpisteellä

Katso täydellinen pakkaus Tuottajan työpisteelle.


Palvelupisteellä

OptiPlex 7400 All-in-one-monitoimilaite on helppo ottaa käyttöön ja sen tilantarve on pieni. Suunniteltu optimaalista yhteyttä ja yhteistyökokemusta varten.