Siirry sisältöön
08-11-2023

Atea mukana e-terveyspalveluiden EHiN-konferenssissa Oslossa

Kymmenen vuotta täyttävä Norjan suurin e-health-konferenssi kerää Osloon vuosittain hyvinvointi- ja terveysteknologian vaikuttajia yrityksistä, julkisista organisaatioista ja tutkimusorganisaatioista kaikista Pohjoismaista. Kaksipäiväinen tapahtuma sisältää kymmeniä luentoja ja messualueen, jossa esitellään norjalaisten yritysten tuotteiden lisäksi kymmeniä kansainvälisiä ratkaisuja.


Atea Norja on ollut mukana tapahtumassa pitkään pääyhteistyökumppanina. Tänä vuonna Atea esittelee tapahtumassa monille suomalaisille organisaatioille tuttuja ratkaisuja, kuten Vivagon palveluasumisen ratkaisuja ja OivaHealthin etähoivaa.

 

”Pohjoismainen yhteistyö on meille erittäin tärkeää. Seuraamme tiiviisti pohjoismaisia ratkaisuja ja parhaita käytäntöjä. Yhteiskunnalliset haasteet ovat hyvin samanlaisia niin Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa kuin Suomessakin, joten saavutamme yhteistyön avulla merkittäviä etuja. Parhaiden tuotteiden ja käytänteiden lisäksi jaamme aktiivisesti tutkimustietoa, jota voimme hyödyntää kaikissa Pohjoismaissa. EHiN-tapahtuma on meille mahtava paikka verkostoitua pohjoismaisten kollegoiden ja yritysten kanssa”, toteaa Atean Sote-liiketoiminnasta vastaava Miitri Sinkko.

Tänä vuonna Atea Suomen Sote-advisor Anna Lahti ja Miitri Sinkko osallistuivat myös tapahtuman ”Protect at EHiN” -puheenvuoroon, jossa keskusteltiin muun muassa tutkimusorganisaatioiden ja yritysten välisestä yhteistyöstä. Protect-hankkeen myötä pohjoismainen hyvinvointi- ja terveysteknologioiden verkosto tulee kasvamaan ja laatimaan erilaisia suosituksia muun muassa markkinoiden parhaista teknologioista.


”Oli kunnia saada kutsu tapahtumaan puhujaksi yhdessä Norjan kollegani Øyvind Rustenin kanssa ja kertoa, miten Atea toimii pohjoismaisella tasolla tiiviissä yhteistyössä integraattorina yritysten, tutkimusorganisaatioiden ja asiakkaiden välillä. Tapahtumasta saamme mukaan täyden repullisen pohjoismaista yhteistyötä, jota hyödynnämme keskusteluissa hyvinvointialueiden kanssa”, kertoo Anna Lahti.

Kaksipäiväinen EHiN-tapahtuma kerää vuosittain yhteen yli 700 henkilöä verkostoitumaan ja keskustelemaan yhteiskunnallisesti erittäin merkittävistä teemoista. Ikääntyvä väestö, hoitajapula ja sote-palveluiden järjestämisen kustannusten rakettimainen nousu koskettavat kaikkia Pohjoismaita. Teknologialla on merkittävä rooli haasteiden ratkaisussa ja pohjoismainen yhteistyö on erittäin tärkeää. 

 

Tiera Verkkokauppa plus hyvinvointialueiden tukena

Atean ylläpitämä Tiera Verkkokauppa plus on erityisesti hyvinvointialueiden käyttöön kilpailutettu puitesopimus, joka tarjoaa kustannustehokkaan hankintakanavan ICT-laitteille, -ohjelmistoille ja -palveluille. Tiera Verkkokauppa plussasta voit hankkia ratkaisut ja palvelut sosiaali- ja terveydenhuollon tarpeisiin.

Lue lisää