Siirry suoraan pääsisältöön Siirry suoraan hakuun
Language
Uusi asiakas

Logitech AV-ratkaisut

Miltä kuulostaisi älykäs työympäristö?

Älykkäässä työympäristössä on huomioitava niin sosiaalinen, fyysinen kuin virtuaalinen ulottuvuus. Älykkäät toimitilat, parempi digitaalinen kokemus sekä joustavat työkalut parantavat työntekijän työtyytyväisyyttä, jolloin työntekijät haluavat tulla työskentelemään lähimpään monitilaympäristöön.

Työskentele älykkäämmin, mukavammin ja tuottavammin. Atealta saat kattavan valikoiman erityyppisiä AV-ratkaisuja erilaisiin tiloihin ja tilanteisiin älykkäämmän ja digitaalisen työskentelyn tueksi. Tarjontamme kattaa lisäksi myös AV-palvelut, joiden avulla varmistat hankkimasi AV-ratkaisun toimivuuden sen koko elinkaaren ajan.


Teams Rooms

Ajat muuttuvat ja yhä useampi kokous pidetään virtuaalisena verkossa. Teams Rooms -laitteilla olemassa olevat neuvotteluhuoneet muuttuvat käden käänteessä Teams-videoneuvottelutiloiksi, joissa voit varata palaverin, siirtyä huoneeseen tai liittyä palaveriin yhdellä napin painalluksella. Muunna siis kokoustilat toimiviksi videoneuvotteluhuoneiksi Teams Roomsin avulla.

Tila- ja resurssihallintajärjestelmät

Järjestelmät muodostuvat saumattomasti toimivista moduuleista esim. neuvottelutilojen varaus, vierailijahallinta, reittiopastuspalvelut ja dataohjattu analytiikka. Palvelua voidaan haluttaessa laajentaa sisätilapaikannukseen sekä tilojen ilmanlaadun seurantaan. Tila- ja vierailijahallintapalvelun avulla organisaatio saa kaikki hyödyt irti neuvottelutiloistaan ja pystyy tekemään dataan pohjautuvia päätöksiä.


Logitech Rally Family

Luo videoneuvotteluominaisuudet pieniin, keskikokoisiin ja suuriin neuvottelutiloihin Logitech Rally Familyn videoneuvottelulaitteilla. Käytitpä sitten Microsoft Teamsia tai muita videoneuvottelualustoja, integrointi Logitech Rally Familyn kanssa on yksinkertaista ja turvallista.Logitech Rally
 

Ultra HD -kuvansiirtojärjestelmän avulla saat loistavan terävän videokuvan, erinomaiset värit ja uskomattoman optisen tarkkuuden jopa 4K-resoluutiolla.


Logitech Rally Bar Mini

Innovatiivinen kaksoiskamerajärjestelmä optisella zoomilla ja tekoälyetsimellä tarjoaa sujuvan, elokuvamaisen videokuvan pienissä ja keskikokoisissa huoneissa.


Logitech Rally Bar
 

Kaksoiskamerajärjestelmän ja automaattisen RightSight 2 -rajaustekniikan ansiosta Rally Bar tarjoaa etäosanottajille mukavan keskustelukokemuksen.


Logitech Select - Laajennettu palvelusopimus

Varmista, että videoyhteistyöratkaisusi ovat aina valmiina ja toiminnassa, kun tiimisi tarvitsevat niitä varasuunnitelmalla, joka keskittyy käytettävyyteen ja bisnesluokan suorituskykyyn tunnetulta ja luotettavalta toimittajalta. Logitech Select on kattava palvelusuunnitelma, joka sisältää 24/7 ongelmanratkaisun tuoteasiantuntijoiden toimesta, edistyneen RMA:n ja Sync Insights -palvelun, joka takaa maksimaalisen käyttöajan.