Siirry sisältöön

Seitsemän vuotta sitten Atea keräsi ensimmäistä kertaa Pohjoismaiden IT-ostajien haasteet yksiin kansiin ASF-tutkimusraportiksi. Maaliskuun 12. päivä tartumme jälleen asiaan.

  • Mitä olemme saaneet aikaan?
  • Mitkä ovat tärkeimmät seuraavat askeleet?

Tervetuloa seuraamaan pohjoismaista ASF-onlinea klo 10.10. Linkki on lähetetty kaikille ilmoittautuneille. Jos et ole saanut viestiä, klikkaa itsesi tästä seuraamaan Atea Sustainability Focusta. Linkkiä klikkaamalla hyväksyt Atean tietojen käsittelyn. 

 

Aika
12/3 2024, 10.10 - 15.30
Paikka
Online

Tule osaksi Pohjoismaat kattavaa vuoropuhelua - toista kertaa Suomessa

  1. Pohjoismaiden suurin vastuullisen IT:n tapahtuma järjestetään jälleen samanaikaisesti Helsingissä, Tukholmassa, Oslossa ja Kööpenhaminassa.
  2. Kokoamme tarkkaan valikoidut kestävän kehityksen kärkeen kuuluvat IT-ostajat ja teknologia-alan edustajat yhteen.
  3. Kuuntele maailman johtavien IT-yritysten kestävän kehityksen asiantuntijoita.
  4. Kuule maailmankuulut keynote-puheenvuorot.
  5. Osallistu seitsemännen ASF-tutkimusraportin julkaisuun ja kuule ensimmäisenä alaa kuohuttavat kipeimmät kysymykset ja toimintaehdotukset.

Miksi Atea Sustainability Focus -raportti on tärkeä?

Julkaisemme joka vuosi vastuullisuusraportin, jonka näkemykset keräämme teknologia-alan merkittäviltä vaikuttajilta. Viimeisen kuuden vuoden ajan vastuullisuusraporttimme on jakanut näkemystä sekä haasteista että välttämättömistä muutoksista Pohjoismaiden IT-ostajille.

Vaikka edistystä on tapahtunut, se ei tapahdu tarpeeksi nopeasti. Tänä vuonna keskitymme vaikutukseen. Miten voimme muuttaa raportin neuvot toiminnaksi ja todellisuudeksi?

Avain on yhteinen vastuu. 

Meidän unohdettava "us and them"-ajattelu. Olemme kaikki osa IT-toimitusketjua. Me asetamme vaatimuksia toimittajien ja alkutuotannon vastuullisuudelle, raportoimme läpinäkyvästi, viestimme tarpeista ja haasteista ja pidämme koko teknologia-alan tietoisena vastuullisuuden vaatimuksista. 

Tule kuulemaan, mitä tehdä juuri nyt. Siirrä vuoria kanssamme. 

Klikkaa kuvaa ja lue lisää raportin vaikutuksista

 

MITEN ATEA SUSTAINABILITY FORUM VAIKUTTAA

Kestävän liiketoiminnan malleja ei kukaan pysty luomaan yksin. Atea Sustainability Forum yhdistää pohjoismaiset IT-ostajat teknologia-alan globaalien jättien kanssa, jotta voimme yhdessä tehdä kipeästi tarvittavan muutoksen. 

 

 

 

Pohjoismaiset kumppanit

Paikalliset kumppanit

Samsung logo.
Logitech logo.