Siirry suoraan pääsisältöön Siirry suoraan hakuun
Language
Uusi asiakas

Digitaalinen työpaikka

Työskentele älykkäämmin, mukavammin ja tuottavammin. Digitaalisessa työpaikassa teet yhteistyötä ja pääset käsiksi kaikkeen tietoon – olitpa missä tahansa. Digitaalisessa maailmassa myös työpaikan on muututtava. Tänä päivänä työ ei ole enää sidottua aikaan, paikkaan eikä varsinkaan omiin työhuoneisiin tai toimistoihin. Työtä tehdään joustavasti oma senhetkinen elämäntilanne huomioiden – niin kotona, junassa tai vaikkapa mökillä.

Miksi?

Digitaalinen työpaikka lisää yksilön – ja samalla koko työyhteisön – tuottavuutta ja vahvistaa organisaation kilpailukykyä. Myös työntekijöiden tyytyväisyys paranee, kun he saavat itse valita mieleisensä työvälineet, joiden käyttöönotto on automatisoitu.

Miten?

Työpaikan digitalisaatio merkitsee paljon enemmän kuin vanhojen työvälineiden korvaamista uusilla. Digitaalisessa työpaikassa laitteet, ohjelmistot ja sovellukset muodostavat älykkään kokonaisuuden. Työntekijöiden identiteetinhallinta sekä lisenssien ja käyttöoikeuksien hallinta kuuluvat digitaalisen organisaation tärkeisiin prosesseihin.

Mitä?

Älykkäässä digitaalisessa työpaikassa työnteon tavat muuttuvat monipuolisemmiksi ja joustavammiksi. Langaton tiedonsiirto ja esitystekniikka mahdollistavat yhteydenpito- ja palaverikäytäntöjä. Voit tehdä työtäsi missä tahansa, ja päästä aina käsiksi kaikkeen tarvitsemaasi tietoon. Välimatka ei myöskään ole este tiimityölle.


Työskentele älykkäämmin, mukavammin ja tuottavammin

Atealta saat kattavan valikoiman erityyppisiä AV-ratkaisuja erilaisiin tiloihin ja tilanteisiin älykkäämmän ja digitaalisen työskentelyn tueksi. Tarjontamme kattaa lisäksi myös AV-palvelut, joiden avulla varmistat hankkimasi AV-ratkaisun toimivuuden sen koko elinkaaren ajan.


Näytöt ja monitorit
Tutustu suosituimpien näyttöjen ja monitorien valikoimaan.

Kotiautomaatiojärjestelmät
Tutustu turva- ja kotiautomaatiojärjestelmiin.

Kalusteet ja tarvikkeet
Valikoima kalusteita ja tarvikkeita kotiin ja toimistolle.

Ergonomia
Pidä huolta työhyvinvoinnistasi ergonomisilla työvälineillä.