Siirry sisältöön

Atea Focus kutsuu sinut digitaaliseen kylään

It-alan suurin vuosittainen tapahtuma Atea Focus tunnetaan digitaalisuuden edelläkävijänä eikä tämäkään kerta tee poikkeusta. Rakennamme Helsingin Messukeskukseen digitaalisen kylän, jonka asukkailta voit ammentaa oivalluksia arkeesi pitkälle tulevaisuuteen. 

Kuuntele innostavia keynote-puheenvuoroja Tutustu uusimpiin trendeihin. Kuulet asiakkaillemme toteutetuista, parhaista ja edistyksellisimmistä ratkaisuista.Opi tekemään vastuullisia tietotekniikkahankintoja Tapaa Atean ja maailman suurimpien teknologiatoimittajien edustajia Näe, miten kylän pajassa päivänpolttavista it-haasteista taotaan innovatiivisia ratkaisuja

Tule ja ylläty, kuinka digitaalisia ratkaisuja on hyödynnetty asiakastapauksissamme.

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa hashtageilla #ateafocus ja #vuodendigitaalisinteko

Ovet digitaaliseen kylään Helsingin Messukeskuksessa avautuvat klo 08:00 ja ilmoittautuminen alkaa.

Hei autolla Focukseen saapuvat,  parkkipaikkaa autolle kannattaa hakea: 
Helsingin Messukeskus, pohjoisen puolen parkkihalli.
Aika
3/11 2022, 08.00 - 19.00
Paikka
Messukeskus, Helsinki
Osoite
Messuaukio 1, 00520 Helsinki Näytä kartalla
Hinta
Maksuton
Atea Focus village and sky

Digitaalisessa kylässä teknologia palvelee ihmistä ja tulevaisuutta

Alusta saakka Atea Focus on perustunut kokemiseen ja kohtaamisiin, siksi valitsimme 32. Focuksen teemaksi digitaalisen kylän. Digitaalisessa kylässä voit nähdä ja kokea, miten teknologia sulautuu arkeen helpottaen sitä monin eri tavoin ja millainen rooli kestävällä kehityksellä on tietotekniikassa.

Kylän asukkaat ovat paikalla tarjoamassa ratkaisuja ja he ovat kutsuneet kylään myös vieraita; teknologiakumppaneita, yrityksiä ja organisaatioita, jotka kertovat, miten he ovat hyödyntäneet digitalisaatiota luovasti ja tuloksekkaasti, uudistaneet prosesseja, parantaneet työn tai palvelun laatua, luoneet mielekkäämmän työskentely-ympäristön tai asiakaskokemuksen.

Kokemusten ja asiakastarinoiden kautta viemme sinut tästä päivästä digitalisaation kristallipallon läpi tulevaisuuteen. Pääset tutustumaan liiketoiminnan tärkeimpiin trendeihin, kuulet Top 5 askelta onnistuneeseen digitalisaatioon vuodelle 2022 ja saat lukuisia käytännön vinkkejä omaa reittisuunnitelmaasi varten.

Katso, joko tämän vuoden Focukseen voi ilmoittautua!

Atea Focus 2019 – 30th edition

Hae Atea Focuksesta eväät digitaaliselle matkalle

Yritykset ja organisaatiot tarvitsevat digitaalisen muutoksen aikakaudelle toimintasuunnitelman, joka huomioi tehokkuuden ja turvallisuuden lisäksi työntekijöiden hyvinvoinnin ja saumattoman käyttäjäkokemuksen sijainnista riippumatta. Ennennäkemättömät globaalit ilmiöt ovat palauttaneet meidät piirustuspöydän äärelle: kyberhyökkäykset ovat muuttumassa kertaluokkaa vaarallisemmaksi, teknologialla on sormensa pelissä lähes kaikessa, datan ja sovellusten määrä kasvaa ja niiden valjastaminen vaatii järeitä toimia. 

Atea Focuksesta löydät digitaaliselle matkallesi oppaat, jotka tarjoavat sinulle onnistumisen eväät auttamalla löytämään tarpeisiisi parhaiten soveltuvat ratkaisut.

Tiedonhallinta

Datan jalostaminen päätöksiä ohjaavaksi tiedoksi on liiketoiminnan kehittämisen ja kasvun tukipilari.

Tiedolla johtaminen auttaa sinua kohtaamaan asiakkaasi digitaalisessa maailmassa, ymmärtämään heidän tarpeensa ilman mutuiluja sekä tarjoamaan heille kilpailukykyisiä palveluita. Parasta tässä kaikessa on, että tarvittava data on jo todennäköisesti olemassa, sinun tarvitsee vain valjastaa se käyttöösi.

Digitaalinen työpaikka

Hyvä työpäiväkokemus ja työhyvinvointi siivittävät tuottavuutta ja työn imua. Digitaalisella työpaikalla laitteet, ohjelmistot ja sovellukset muodostavat älykkään kokonaisuuden, jonka avulla käyttäjät pääsevät käsiksi tietoon, käsittelevät sitä ja tekevät yhteistyötä keskenään sijainnista riippumatta.

Tietohallinnon elämää helpottavat älykkäät tavat hallita työntekijöiden identiteettejä, lisenssejä ja käyttöoikeuksia ja modulaariset elinkaaripalvelut varmistavat kustannustehokkaan ja vastuullisuusnäkökohdat huomioivan hankintamallin.

Hybridialustat

Uudet teknologiat sekä erilaisten alustojen kombinaatiot tuovat  lähes rajattomat mahdollisuudet innovoida ja luoda uudenlaisia liiketoimintamalleja.

Monimuotoisten pilvipalveluiden tehokas ja turvallinen hyödyntäminen vaatii osaamista ja datamäärien kasvu yhä parempaa kokonaisuuden hallintaa. Asiantuntevasti suunniteltu ja toteutettu hybridialusta tukee liiketoimintasi tarpeita myös nopeasti muuttuvassa toimintaympäristössä sekä varmistaa datan turvallisen saatavuuden, tallentamisen ja käsittelemisen datan koko elinkaaren ajan. ​​

Atea Focus Love

Focuksen pääyhteistyökumppanit

 

 

Focuksen muut yhteistyökumppanit