Ohjelmistopalvelut ja lisenssit

Kaikki ohjelmistot yhdestä paikasta - luokkansa parhaalla palvelulla

Atea eShop auttaa sinua hankkimaan kaikki ohjelmistot, työkalun lisenssienhallintaan ja ohjelmisto-omaisuuden hallinnan palvelut. Strateginen kumppanuus maailman johtavien valmistajien kanssa sekä sertifioitu osaamisemme takaavat asiakkaillemme korkealaatuiset, liiketoimintaa tukevat tietotekniset ratkaisut ja -palvelut.

Ota yhteyttä asiantuntevaan tiimiimme, niin katsomme teidän tilanteeseen ja tavoitteisiin parhaiten soveltuvan ratkaisun!

Puhelin 010 613 6789

Ovatko ohjelmistoasiat osa ydinliiketoimintaanne? Meidän ovat.

Adobe-tuotteet helposti Atea Cloud Portalista

Adobe Sign ja Acrobat PRO: PDF- ja sähköiset allekirjoitustyökalut yhdessä sovelluksessa. Ei enää siirtymistä sovellusten välillä töiden suorittamiseksi. Saat työkalut, joilla voi luoda ja muokata PDF-tiedostoja, tehdä yhteistyötä muiden kanssa ja hallita sähköisiä allekirjoituksia yhdellä yksinkertaisella kokemuksella.

Keskitä hankinnat meille, saat oman ohjelmistoasiantuntijan

Toimittaja nimeää sinulle yhteyshenkilön. Tämä lisenssiasiantuntija tukee sinua sopimusten uusimisessa, oikeiden ohjelmistolisenssipakettien valinnassa, ehtomuutosten informoinnissa sekä tarjoaa tietoja ja neuvoja ohjelmistolisenssi- ja ylläpitokysymyksissä. Lisenssiasiantuntija on tavoitettavissasi arkisin klo 8–17.

Lisenssiomaisuuden peruskartoitus tunnistaa asiakkaan tarpeet

Sinulle voidaan toteuttaa lisenssiomaisuuden kartoitus, jonka pohjalta tarpeesi tunnistetaan ja ratkaisuehdotukset tehdään olemassaolevien lisenssien perusteella. Kartoituksen loppuraportti voi sisältää suosituksia jo olemassa olevaan lisenssiomaisuuteen tai suunnitelman uusista ohjelmistoratkaisuista.Onko teillä jo käytössä parhaat Microsoft-ratkaisut?

Meiltä saat Microsoft-ratkaisut eri hankintamalleilla.
Asiantuntijoillamme on laaja tuntemus erilaisista Microsoft-ratkaisuista.

Microsoft 365 E5

Microsoft 365 E5 yhdistää luokkansa parhaat tuottavuussovellukset ja kehittyneet suojaus-, yhteensopivuus-, ääni- ja analyysiominaisuudet.

Microsoft 365 E3

Hanki luokkansa parhaat tuottavuussovellukset ja keskeiset suojaus- ja yhteensopivuusominaisuudet.Atean ja Ciscon strateginen kumppanuus

Strateginen kumppanuus merkitsee Atealle erittäin tiivistä kaupallista yhteistyötä ja teknistä vuoropuhelua ciscolaisten kanssa. Panostamme jatkuvasti koko Ciscon teknologian osaamiseen sekä sen toteuttamiseen asiakasympäristöissä. Panostamme erityisesti Ciscon Enterprise Networks -, Datacenter-, Security- sekä kollaboraatioarkkitehtuureihin, joissa osaamistamme auditoidaan kolmannen osapuolen toimesta säännöllisesti. 

Olemme Suomessa yksi harvoista Ciscon Gold sertifioiduista kumppaneista. Ymmärrämme asiakkaan liiketoiminnan tarvitseman teknologisen arkkitehtuurin ulottuvuudet ja sen hyödyntämisen mahdollisuudet koko teknologian elinkaaren aikana.


Olemme Adoben Platina -kumppani

Atea on Adoben Platina -kumppani ja toimimme tiiviissä yhteistyössä Adoben kanssa. Meillä on viimeisin tieto tuotteista ja niiden lisensoinneista. Atean kokeneet asiantuntijat auttavat teitä löytämään tarpeisiinne parhaiten sopivan tavan hankkia sovellukset.

Päästä luovuus valloilleen Adoben avulla

Adobe tarjoaa laajan valikoiman sovelluksia, joiden avulla voi tehdä graafista suunnittelua ja videoita. Viime vuosina Adobe on lisännyt tarjontaan myös helppokäyttöisiä työkaluja, joiden avulla voi luoda helposti ja hauskasti esitelmät visuaaliseen muotoon julisteeksi, verkkosivuksi tai videoksi.

Atea on Adoben virallinen lisenssien jälleenmyyjä ja kokenut lisenssitiimimme auttaa teitä löytämään teille parhaan tavan hankkia lisenssit.


Atea Cloud Portalissa hankit helposti pilvipalvelut ja lisenssit. Voit tilata uusia lisenssejä ja muuttaa nykyisten lisenssien määrää. Raportoinnin avulla seuraat lisenssien käyttöä ja optimoit kulutustasi.

Voit esimerkiksi ostaa Teams-lisenssin, hallinnoida käyttäjämäärääsi ja tarvittaessa irtisanoa lisenssin. Suurin osa lisensseistämme uusiutuu automaattisesti niin, että saat siitä vain tiedon sähköpostiisi. Tämä varmistaa helpon ja kustannustehokkaan toiminnan sinulle ja yrityksellesi.


Siirry portaaliin

Olemme luotettava kumppani ohjelmistojen ja pilvipalveluiden kokonaisuuksien tarjoajana:

  • Kokeneet asiantuntijat ja monipuolinen valikoima
  • Atea on Microsoftin Gold-tason kumppani ja omaa kaikkien Microsoft-lisenssimallien myyntioikeudet
  • Atea on myös Adoben, Ciscon, Citrixin, IBMn, VMwaren, WithSecuren ja Googlen korkeimmalla kumppanitasolla, mikä takaa ensiluokkaisen osaamisen asiakkaidemme tueksi näissä hankinnoissa 
  • Lisäksi kauttamme saa valtavan määrän muita ohjelmistolisenssejäEri valmistajien ohjelmistojen lisensointisääntöjen selvittäminen ja hallitseminen on aikaa vievää. Tee hankinnasta helppoa keskittämällä ohjelmistohankinnat ja sen tuki asiantuntijoille!

Puhelin 010 613 6789