Siirry suoraan pääsisältöön Siirry suoraan hakuun
Language
Uusi asiakas

Tiera Verkkokauppa asiakasreferenssit

Tutustu asiakasreferensseihimme ja ratkaisuihin, jotka on toteutettu kuntapuolen tarpeiden mukaan.

  VIRTUAALITODELLISUUS   

POHJANMAAN HYVINVOINTIALUE
Pohjanmaan hyvinvointialue käyttää virtuaaliperehdytystä kotihoidossa

Pohjanmaan hyvinvointialueen kotihoito panostaa työntekijöiden osaamisen kehittämiseen ottamalla käyttöön kotihoidon virtuaaliperehdytyksen. Samalla nostetaan työn imagoa. Ainutlaatuista toimintamallia kiittävät niin opiskelijat kuin kokeneet konkaritkin.
Lue lisää »

  VASTUULLISUUS   

TURUN KAUPUNKI
Ilmastopositiiviseksi pyrkivä Turku kierrättää tehokkaasti tuhannet IT-laitteensa – ja jopa säästää sillä

Turussa pelkästään koululaisille hankitaan vuosittain tuhansia uusia iPadeja ja Windows-tietokoneita. Vastaavasti käytöstä poistuu laitteita, jotka ilmastopositiiviseksi pyrkivä kaupunki haluaa kierrättää vastuullisesti ja tietoturvallisesti. Se onnistuu GoITLoop-kierrätyspalvelun avulla.
Lue lisää »

  HANKINTA   

HOLLOLA
Hollola hankkii kouluille tabletit ja läppärit pedagogia edellä

Hollolan malli digipedagogiikassa on selkeä: ensin tutkitaan, mikä olisi parasta opetuksen kannalta, vasta sitten hankitaan laitteet. Asiantuntija-apua hyödynnetään niin laitevalinnoissa kuin opettajien kouluttamisessakin. 
Lue lisää »

  TIETOTURVA   

KALAJOEN KAUPUNKI
Microsoft AD -kartoituksesta tukea tietoturvan kehittämiseen

Kalajoki ja 18 muuta organisaatiota laittoivat tietoturvaansa yhdessä kuntoon kaksivuotisessa DigiTyy-hankkeessa. Yhteistä tekemistä tuki Atean asiantuntijoiden tekemä Microsoft AD -hakemistopalveluiden kartoitus. Asiantuntijapalvelut hankittiin Tiera Verkkokauppa -puitesopimuksen kautta. Lue lisää »

  AV-RATKAISUT  

TAMPEREEN KAUPUNKI
Tampereen kaupunki parantaa työpäiväkokemusta toimivilla AV-kokonaisuuksilla

Tampereen kaupunki panostaa toimiviin AV-kokonaisuuksiin tavoitteenaan parantaa henkilöstön työpäiväkokemusta. AV-ympäristöä uudistettaessa keskiössä oli tilojen ja laiteratkaisujen yhtenäisyys, hankintojen järkeistäminen sekä avunantamisen tehokkuus. 
Lue lisää »

  TIETOTURVA  

TAMPEREEN TILAPALVELUT
”Hyvä fiilis!” – Tampereen Tilapalvelut sai tietoturvallisuuden sertifikaatin 

Tampereen Tilapalvelut päätti rakentaa tietoturvallisuuden hallintajärjestelmänsä niin kattavaksi, että saisi sille vaativan ja arvostetun kansainvälisen sertifikaatin. Apua prosessiin löytyi Tiera Verkkokaupasta. ”Kyllä tuli hyvä fiilis, kun saavutimme työllämme jotain näin konkreettista”, sanoo ICT-päällikkö Antti Räsänen. Lue lisää »

  KOULUT JA OPPIMINEN  

KAARINA
Tiera Verkkokaupan rahoitus- ja elinkaarimalli helpottaa koulujen iPadien hankintaa, hallintaa ja kierrätystä

Kaarinassa jokaisella 4–9-luokkalaisella koululaisella on ollut käytössään oma iPad jo vuodesta 2015 alkaen. Kaupungissa on kymmenen perusopetuksen koulua, joten laitteita uusitaan noin tuhat vuosittain. Kaarina hyödyntää laitehankinnoissaan Tiera Verkkokaupan tarjoamaa rahoitusmallia, jossa laitteet vuokrataan koululaisten käyttöön aina kolmeksi vuodeksi kerrallaan. Lue lisää »

  KOULUT JA OPPIMINEN  

JYVÄSKYLÄN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ GRADIA
Gradia hankkii IT-laitteet yhdestä osoitteesta – nopeasti ja valmiiksi kilpailutetuin hinnoin

Kun 22 000 opiskelijaa ja 1?000 henkilökunnan jäsentä paahtaa täysillä yhdeksällä eri kampuksella, IT-infran on oltava kunnossa ja laitteita nopeasti saatavilla. Uusia vaatimuksia Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradian Digipalveluille tuovat toisen asteen opetuksen maksuttomuus ja etäopiskelun yleistyminen. Lue lisää »

  AV-RATKAISUT  

OULUN KAUPUNKI
Oulun Kaupunki helpottaa monipaikkaista työtä toimivan esitystekniikan avulla 

Oulun Kaupungin AV-kokonaisuuden uudistaminen aloitettiin AV-infran työpajalla, jossa kartoitettiin tarpeita ja haasteita. Kokonaisuudet suunniteltiin yhteistyössä huomioiden käyttöliittymien erityistarpeet ja tietoturvallisuus. Katso videolta, kuinka Oulussa on toteutettu monipaikkaisen työn ratkaisuja. Lue lisää ja katso video »

  HYVINVOINTIALUEEN ICT-INFRA  

LÄNSI-UUDENMAAN HYVINVOINTIALUE
Suomen kolmanneksi suurimman hyvinvointialueen ICT-infra on syntynyt yhteistyön voimin

Kun Länsi-Uudenmaan hyvinvointialuetta alettiin rakentaa vuonna 2021, olemassa oli vain Y-tunnus ja tyhjä pankkitili. Vuoden 2023 alkaessa kymmenen kaupunkia kattavan, 9000 sote-ammattilaista työllistävän ja puolta miljoonaa suomalaista palvelevan hyvinvointialueen ICT-infra oli kuitenkin valmiina tositoimiin. Lue lisää »

  KOULUT JA OPPIMINEN  

Kotkan-Haminan-seudun koulutuskuntayhtymä Ekami
IT:n perässä opiskelemaan Kymenlaaksoon

Kotkan-Haminan seudun koulutuskuntayhtymä Ekami panostaa kunnianhimoisiin IT-ratkaisuihin ja huippuluokan laitteisiin, sillä ne houkuttelevat diginatiiveja nuoria opiskelupaikan valinnassa. Tiera Verkkokauppa on ollut mukana toisen asteen oppilaitoksen matkalla digitaalisen osaamisen huippuyksiköksi. Lue lisää »

  TIEDONHALLINTA  

VAMIA-AMMATTIOPPILAITOS
Tiedot esiin niks-naks! Automatiikka tukee opiskelijoiden valmistumista Vaasassa

Vamia-ammattioppilaitoksessa Vaasassa on panostettu opintojen etenemisen seurantaan ja varhaiseen tukeen, jos opiskelut syystä tai toisesta uhkaavat viivästyä. Apuna toimii automatisoitu ja visuaalinen raportti, joka saa tietonsa opiskelijahallintajärjestelmästä. Lue lisää »

  DIGITAALINEN TYÖPAIKKA  

RIIHIMÄEN KAUPUNKI
Riihimäen valtuustolle Googlen pilvipalvelut ensimmäisten joukossa

Riihimäen kaupunginvaltuusto on työskennellyt Google Chrome Enterprise -työympäristössä kautensa alusta lähtien. Kiitosta on tullut niin laitteiden helppokäyttöisyydestä ja turvallisuudesta kuin keskitetystä hallittavuudesta. Kaupungille ratkaisu säästää sekä aikaa että kustannuksia. Lue lisää »

  VERKOT JA KONESALI  

SOMERON KAUPUNKI
Hyperkonvergenssi turvaa somerolaisten verkkopalvelut

Someron kaupunki päivitti konesalinsa HPE SimpliVityyn. Ratkaisu paketoi kaikki konesalin prosessit yhteen laitteeseen, vähensi hallinnointiin tarvittavaa työmäärää ja paransi konesalin vikatietoisuutta. Lue lisää »

  KOULUT JA OPPIMINEN  

OULUN TIMOSENKOSKEN LUONTOKOULU
Haistelua, hypistelyä ja uusinta tekniikkaa – digipedagogiikka uudistaa Oulun luontokoulua

Ulos oppimaan ja dronet ilmaan! Oulun Timosenkosken luontokoulussa alakoululaiset innostuvat luonnosta näkemällä, aistimalla ja kokemalla. Uusi teknologia nostaa luontokokemuksen pilvien tasalle ja tarjoaa näkymän vetten pintojen alle. Lue lisää »

  DIGITAALINEN TYÖPAIKKA  

KUNTIEN TIERA OY
3 kokemusta: Hybridityö palkitsee, kun tekniikka pelaa

Kolme tieralaista kertoo, kuinka lisääntynyt valinnanvapaus ja uusin tekniikka ovat muuttaneet heidän työtään ja koko elämäänsä. Free Choice -mallin avulla yritys voi tarjota työntekijöilleen laajan, mutta hallitun valikoiman päätelaitteita vakiopaketin vaihtoehtona. Free choice -malliin päätyi myös Kuntien Tiera Oy ja hybridityössä tarvittavat laitteet ja välineet hankitaan luonnollisesti Tiera Verkkokaupasta.  Lue lisää »

  KOULUT JA OPPIMINEN  

OULUN KAUPUNKI
Oulun koululaiset oppivat yhdessä tekemällä – tukena uusin teknologia

Oulussa on lähdetty täyttä höyryä toteuttamaan STEAM-opetusta, joka yhdistää eri oppiaineita laajoiksi kokonaisuuksiksi. Kouluissa on omat Värkkäämöt, Ähräämöt ja Tuunaamot, joissa kaikki oppivat yhdessä tekemällä ja huipputeknologian avulla. Lue lisää »

  TIETOVERKOT  

RAUMAN KAUPUNKI
Älykaupunki tarvitsee toimivan verkon – Rauman kaupunki päivitti omansa 2020-luvulle. 

Turvallinen ja palveleva kaupunki tarvitsee kattavat palvelut, vireää elinkeinoelämää sekä houkuttelevat arjen viihdykkeet. Niitä on mahdotonta toteuttaa ilman toimivia tietoliikenneyhteyksiä. Rauma päivitti verkkonsa nykyaikaiseksi, nopeaksi ja varmaksi. Lue lisää »

  TIETOVERKOT  

PORVOON KAUPUNKI
Porvoo uudenaikaisti kaupungin langattomien verkkojen hallinnan ja käytettävyyden. 

Uudet kytkimet ja tukiasemat pitävät huolen siitä, että langaton verkko on tietoturvallinen, suorituskykyinen, keskitetysti hallittavissa ja sovellustietoinen. Lue lisää »

  TIEDONHALLINTA  

NIVALAN KAUPUNKI
Investointi automaatioon parantaa työntekijöiden tyytyväisyyttä ja kuntalaisten palveluita – sekä lisää kaupungin vetovoimaa.

Automaatio vapauttaa kaupungin työntekijöiden aikaa rutiineista asiakaspalveluun ja päätöksentekoon. Kuntalaisille se tuo nopeampia ja parempia palveluita. Lue lisää »

  DIGITAALINEN TYÖPAIKKA  

TURUN KAUPUNKI
Turun kaupungin tiedottaminen muuttui ketteräksi ja kaupunkilaiset tavoitetaan uudesta monikamerastudiosta. 

Kun koronapandemia alkoi, Turun kaupungin tiedottaminen muuttui ketteräksi. Kaupunginjohtaja Minna Arve tavoittaa kaupunkilaiset turvallisesti uudesta monikamerastudiosta. "Ammattitason studio on tuonut uutta pontta viestintään, kaupunginjohtaja kertoo." Turun kärkihankkeisiin kuuluu kaupunkilaisten hyvinvoinnin edistäminen digitaalisesti ja kestävästi.  Lue lisää »

  KOULUT JA OPPIMINEN  

KAARINAN KAUPUNKI
Kaarinassa koululaiset oppivat iPadien avulla

Kaarinan kaupungissa oppilaat saavat henkilökohtaiset iPadit neljännellä luokalla. Älykäs hankintamalli huolehtii siitä, että laitteista saadaan täysi hyöty: oppilailla on ajantasaiset, toimivat laitteet ja opettajat koulutetaan laitteiden pedagogiseen käyttöön. Lue lisää »

  KOULUT JA OPPIMINEN  

PORIN KAUPUNKI
Pori näyttää digimallia kouluille – ”Nämä koneet kestävät teinejä”

Porin kaupunki on hankkinut 4.–9.-luokkalaisille peruskoululaisille ja opettajille henkilökohtaiset digilaitteet. Uudet laitteet kestävät hyvin myös teinien reppujen liitoa. Kuninkaanhaan koulu on toiminut pilottikouluna, kun oppilaat ja opettajat ovat viime vuosina testanneet eri laitevaihtoehtoja toimivan ja kestävän ratkaisun löytämiseksi. Lue lisää »

  HANKINTA JA HALLINNOINTI  

PORIN KAUPUNKI
Porissa voi valita työpuhelimen, joka sopii sekä työhön että vapaa-aikaan

Porin kaupungin Työpäiväkokemus-projektissa keskitytään erityisesti digitaalisten työkalujen ja sisäisen viestinnän kehittämiseen. Projekti toteuttaa käytännössä kaupungin strategiaa omilla painopisteillään, joita ovat työkulttuurin kehittäminen, digitalisaation hyödyntäminen, työnteon mobilisoituminen sekä verkostomainen yhteistyö ja rohkea kokeileminen. Lue lisää »

  KOULUT JA OPPIMINEN  

PARKANON KAUPUNKI
Parkanon Kaarna koulukampuksella oppiminen on muutettu elämyksiksi

Kaarna edustaa uusinta koulusuunnittelun mallia, jossa tilatehokkuus on yhdistetty uusimpaan tekniikkaan: tilojen muunneltavuus ja digitaalisuus mahdollistavat opettamisen ja oppimisen uudenlaisella ja elämyksellisellä tavalla. Lue lisää »

  TIETOTURVA  

MUURAMEN KUNTA
”Tietoturva on kuin vakuutus” – Security Playbook luo mielenrauhaa Muuramessa.

Jos kunnan verkkoon hyökätään, kaatuvat sekä kirjastot että terveydenhuolto. Moderneja julkisia palveluita onkin mahdotonta tarjota ilman vankkaa tietoturvaa. Muuramessa on nyt käytössä nykyaikaiset työkalut, joilla kuntalaisten sähköinen arki toimii tehokkaasti ja turvallisesti. Lue lisää »

  DIGITALISAATIO  

ESPOON KAUPUNKI
Espoon Tietokylässä AV-ratkaisut uudistavat työntekoa ja oppimista. 

Otaniemessä hallinnoidaan Espoon kaupungin asioita ja opiskellaan kaupungin suurimmassa lukiossa saman katon alla. Monimuotoisten tarpeiden vuoksi Tietokylän AV-ratkaisujen toteuttaminen ei ollut läpihuutojuttu. Nyt teknologia auttaa erilaisia käyttäjiään ja uudistaa sekä työnteon että oppimisen tapoja. Lue lisää »

  TIEDONHALLINTA  

VAASAN KAUPUNKI
Kunnat murroksessa – tiedolla johtaminen keskiössä. 

Vaasassa tiedetään, että toimivat palvelut ovat hyvän arjen ja vetovoimaisen kaupungin edellytys. Kaupungissa luotiin kunnianhimoinen digitalisaatiostrategia ja tieto pidetään kaiken ytimessä, kun palveluita suunnitellaan Vaasan asukkaille. Innovaatioilla parannetaan kaupunkilaisten arkea. Lue lisää ja katso video »

  KOULUT JA OPPIMINEN  

TAMPEREEN KAUPUNKI
Oppiminen ja työhyvinvointi digitalisoitiin tamperelaisessa Wivi Lönnin koulussa. 

Parempia oppimistuloksia, hyvinvointia, järkevämpää tilankäyttöä ja tukea päätöksentekoon. Tätä kaikkea Atean digitaalinen hyvinvointikonsepti Smart School tuo koulumaailmaan. ”Saimme Smart Schoolin avulla oppilaiden äänen esiin. Nyt tiedämme, mitä heille kuuluu”, tamperelaisen Wivi Lönnin koulun opettaja Tommi Savikko kertoo. Lue lisää »

  IT-PALVELUT  

LUHANGAN KUNTA
Pieni Luhanka ratkaisi suuret IT-ongelmansa Atean avulla. 

Päijänteen komeissa maisemissa sijaitsevassa Luhangan kunnassa onnellisuustasot ovat korkealla ja stressitasot matalalla. Enää ei tietotekniikkakaan aiheuta harmaita hiuksia, sillä kokonaisuus on hallinnassa ja tarvittavat tukipalvelut saadaan Ateasta yhdellä puhelinsoitolla. Lue lisää »

  HANKINTA JA HALLINNOINTI  

TAMPEREEN KAUPUNKI
Tiera Verkkokauppa tuo sujuvuutta Tampereen ja kehyskuntien ICT-hankintoihin

Tampere ja sen kahdeksan kehyskuntaa ovat luoneet ict-yhteistyömallin, jossa iso ei syö pientä ja jokainen hyötyy. Kuntayhdeksikkö solmi sopimuksen tietohallintopalvelujen järjestämisestä Tiera Verkkokaupan kanssa. Verkkokaupan kautta isojenkin määrien osto onnistuu ja laitteiden toimitusvarmuus on kunnossa”, Tampereen tietohallintopäällikkö Elias Kärki luettelee hyötyjä. Lue lisää »

Kiinnostuitko asiakkaille tehdyistä toteutuksista ja haluaisit kuulla lisää? 

Ota yhteyttä yhteyshenkilöösi tai asiakaspalveluun niin sovitaan tapaaminen.