Takaisin Vuoden digitaalisin teko 2019

Ilmoita organisaatiosi mukaan kilpailuun vuoden digitaalisimmasta teosta

Osallistu kilpailuun täyttämällä lomakkeen kentät ja kerro tekemästänne digitaalisesta ratkaisusta ja sen vaikutuksista toimintaanne mahdollisimman tarkasti. Osallistua voit 30.4.2019 saakka.

Kilpailuun saavat osallistua kaikki Suomessa toimivat yritykset ja organisaatiot, pois lukien Atea ja sen kanssa läheisessä yhteistyössä olevat yritykset ja organisaatiot. Hakuajan umpeuduttua kilpailun jury valitsee yleisöäänestykseen pääsevät finalistit ja ne julkaistaan Atean verkkosivuilla kesällä 2019. Vuoden digitaalisin teko 2019 -kilpailun voittajat palkitaan Atea Focuksessa 1.10.2019.

Ilmoittaudu mukaan kilpailuun?
?
?
?
?
?
?
?

Voit halutessasi toimittaa lisämateriaalia kuten, kuvia, videoita tai artikkeleita ratkaisustanne. Lähetä liitteet sähköpostilla osoitteeseen fi.marketing@atea.fi. Lisää viestin otsikkoon VDT/organisaation nimi.

Lähettämällä tiedot suostun siihen, että Atea saa julkaista yritykseni/organisaationi nimen ja käyttää sitä kilpailuun liittyvässä markkinointiviestinnässä. Lisäksi suostun siihen, että Atea voi käyttää antamiani tietoja kilpailuun liittyvän äänestyksen toteuttamiseksi.

Atea kerää ja käsittelee keräämiään henkilötietoja tietosuojakäytännön mukaisesti (www.atea.fi/tietoa-sivustosta/tietosuojakaytanto/). Hyväksyn tämän tietosuojakäytännön mukaisen tietojen käsittelyn.

Takaisin Vuoden digitaalisin teko 2019
Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer