Takaisin Uutiset
Uutiset2015-10-21

Lehdistötiedote 22.10.2015: Atealle Ciscon Gold Partner -sertifikaatti

Cisco on myöntänyt Atea Finland Oy:lle Cisco Gold Certified Partner -sertifikaatin. Sertifikaatti myönnetään Ciscon kumppaneille, joiden osaaminen ja palvelut täyttävät kultapartneruustason vaatimukset.

– Sertifikaattiin liittyvien osaamiskriteerien täyttäminen on ollut iso ponnistus meiltä. Toimiessaan sertifioidun kumppanin kanssa asiakkaamme voivat olla varmoja siitä, että saavat parasta mahdollista osaamista ict-ympäristönsä kehittämisen kaikissa vaiheissa, sanoo Atean Partner Manager Ulla Granholm.

Atea saavutti Silver -partneritason vuonna 2011 ja sen jälkeen alkoi työ kohti Gold-tasoa. Atea on Pohjoismaisella tasolla ylivoimaisesti suurin Cisco-kumppani ja sertifioituja teknisiä osaajia on yhteensä yli 300. Gold-tason saavuttaminen Suomessa syventää entisestään Atean ja Ciscon yhteistyötä.

Suomessa Atean Gold Partner -sertifikaatti kattaa seuraavat erikoistumisalueet:

Advanced Borderless Networks Architecture Specialization

Advanced Collaboration Architecture Specialization

Advanced Data Center Architecture Specialization

Advanced Security Architecture Specialization

Sertifioinnin myöntäminen perustuu auditointiin ja auditointi myös uusitaan määräajoin. Gold Partner -sertifikaatin säilyttäminen edellyttää siis pitkäaikaista sitoutumista sen kriteereihin.

Atean vahvuuksina auditoinnissa nousivat esiin muun muassa pitkäaikainen vahva markkina-asema ja kattava osaaminen Suomessa, toimivat palveluprosessit, todistettu maine fiksujen tietotekniikkaratkaisujen toteuttajana sekä monipuolinen asiakaspohja, joka kattaa eri sektorit ja markkina-alueet valtakunnallisesti.

Lisätietoja:

Ulla Granholm, Partner Manager, Atea Finland Oy, puh. 050 444 0381

Sarita Laras, henkilöstö- ja viestintäjohtaja, Atea Finland Oy, puh. 040 503 7040

Atea

Atea on Pohjoismaiden ja Baltian johtava it-infrastruktuuritoimittaja, jonka palveluksessa on 6800 työntekijää 90 paikkakunnalla Norjassa, Ruotsissa, Tanskassa, Suomessa, Liettuassa, Latviassa ja Virossa. Asiantuntijamme neuvovat asiakkaitamme it-ympäristönsä kehittämisessä ja teemme yhteistyötä johtavien it-laite- ja ratkaisuvalmistajien kanssa. Atea-konsernin liikevaihto vuonna 2014 oli noin 2,9 miljardia euroa, ja se on listattu Oslon pörssissä. Suomessa atealaisia on noin 350. www.atea.fi

Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer