Laddar meny

IT-projektipäällikkö

Vantaa
Viimeinen hakupäivä 2018-12-31

Atean palveluliiketoiminta on kovassa kasvussa ja tarvitsemme lisää IT-palvelunhallinnan ammattilaisia. Nyt etsimme projektipäällikköä kehittämään asiakkaidemme IT-infraympäristöjä ja ottamaan käyttöön asiakaskohtaisia IT-infran ulkoistuksia ja muita palveluita.

Atealla pääset toteuttamaan asiakkaillemme nykyaikaisia liiketoimintaa tukevia päätelaite- ja pilvipalveluita, joissa asiakkaille luodaan moderni ja digitaalinen työympäristö. Meillä sinusta kasvaa tulevaisuuden huippuosaaja IOT-ratkaisuiden ja pilvipalveluiden integroimisessa eheäksi ja toimivaksi kokonaisuudeksi.

Haluat olla mukana kehittämässä toimintaamme strategian mukaisesti. Asiakaspalvelu ja asiakastyö ovat sinulle ykkösasioita ja sinulla on kykyä ja halua palveluiden kehittämiseen sekä niiden tuottamiseen tuloksellisesti. Hallitset alan yleiset sopimuskäytännöt ja vastaat projekteista myös taloudellisen tuloksen osalta.

Tunnet projektihallinnan parhaat käytännöt, sertifioinnit katsotaan eduksesi. Sinulla on kykyä ja mahdollisesti kokemustakin toimia kansainvälisessä toimintaympäristössä. Sinulla on vähintään kolmen vuoden kokemus IT-projektien hallinnasta ja mielellään muutakin kokemusta asiakasrajapinnassa toimimisesta. Tulosvastuu palveluliiketoiminnasta katsotaan eduksi.

Toimintatapasi on aktiivinen ja suunnitelmallinen. Sinulla on hyvä paineensietokyky ja korkea vaatimustaso itsesi ja tavoitteiden saavuttamisen suhteen. Keskustelet luontevasti asiakkaan johdon kanssa ja osaat löytää hyviä kokonaisratkaisuja asiakkaan tarpeisiin. Kommunikoit ja tuotat dokumentaatiota sujuvasti niin suomen kuin englannin kielellä. Sinulla on mielellään korkeakoulutasoinen koulutustausta (AMK tai tiedekorkeakoulu) tai riittävää kokemusta, osaamista ja asennetta projektinhallintaan.

Atea on henkilöstölleen, asiakkailleen ja kumppaneilleen The Place to Be – täällä tehdään
asioita suurella sydämellä ja pilke silmäkulmassa. Haluamme olla vastuullinen työnantaja,
joka huolehtii henkilöstöstään kaikin tavoin. Johtamisemme rakentuu vahvalle osallistavalle ja yhdessä tekemisen kulttuurille ja arvopohjalle. On tärkeää, että työntekijämme kokevat Atean reiluna työnantajana, joka antaa mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä.

Menestyminen on joukkuelaji. Meillä on valtavasti osaamista, hyvä tarjooma ja maailmanluokan kumppanit eli loistavat edellytykset toimia asiakkaamme neuvonantajana.
Menestymisemme avain on kuitenkin se, miten hyvin toimimme joukkueena ja pystymme
hyödyntämään laajasti kaiken osaamisemme. Kantava teemamme on yksilösuorituksesta
voittajajoukkueeksi ja siksi sinun panoksesi voittajajoukkueeksi kasvamiseen on
niin merkityksellinen.


Atean voittajajoukkueessa pidät huolta omasta osaamisestasi ja kehität aktiivisesti omaa
toimintaasi. Iloitset paitsi omasta myös työkavereiden ja koko firman menestyksestä. Atealaisuus on yhteistyötä, linjakkuutta, toisten kunnioittamista, luottamusta,
avoimuutta ja työkaverista huolehtimista.

Palvelemme asiakkaitamme kautta koko maan, kahdestatoista toimipisteestämme käsin. Sinun työpaikkasi sijaitsee Vantaan Martinlaaksossa, mutta pystyt tarvittaessa matkustamaan kotimaassa.

Kiinnostuitko? Haluatko vielä kysyä jotain lisää? Kysymyksiisi vastaa Carl-Eric Backman, puh. 040-828 9977.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, sillä tehtävä täytetään välittömästi sopivan henkilön löydyttyä.
Hae työpaikkaa
Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer