Laddar meny

Senior Consultant

Vantaa, Jyväskylä, Oulu, Pori, Tampere, Turku tai Vaasa
Viimeinen hakupäivä 2018-12-31

Atean palveluliiketoiminta jatkaa kasvuaan, joten tarvitsemme lisää osaajia Atean konsulttitiimiin. Haemme sinua, jolla on usean vuoden kokemus Microsoft-ratkaisujen suunnittelusta ja käyttöönotoista sekä asiakkaan kriittisten järjestelmien arkkitehtuureista konsultin roolissa. Digitalisaation tuomat mahdollisuudet kiinnostavat sinua ja olet kehittänyt itseäsi määrätietoisesti kohti uusia digitaalisia ratkaisuja ja hallintaa erityisesti Microsoftin teknologioilla.

Konsulttina olet mukana tuottamassa ensiluokkaisia it-palveluita asiakkaillemme ja Atean palveluiden kehittäminen on lähellä sydäntäsi. Toimit luontevasti erilaisissa sidosryhmissä kaupallisista teknisiin ja verkottuminen näiden sisällä on sinulle helppoa ja mieluisaa. Asiakkaalle tuotettu korkea palvelutaso ja palvelun laatu ovat sinulle itsestäänselvyys.

Sinulla on osaamista yhdestä tai mieluimmin useammasta Microsoft osa-alueesta:

• Azure - pilvipalveluiden tuntemus ja osaaminen
• Office 365 - tuotteiden tuntemus ja osaaminen
• Microsoft Security
• Active Directory hallinta ja kehitys
• System Center - tuotteet

Osaat toimia itsenäisesti ja olet valmis kantamaan vastuun laajoistakin kokonaisuuksista. Proaktiivisella otteellasi tunnistat projektiin liittyvät pullonkaulat ja riskit jo ennakolta. Osaamisesi todistuksena sinulla on aihealueen sertifiointeja ja osaamisesi kehittäminen on sinulle tärkeää.

Pidät vaativasta ja omatoimisesta työstä, mutta kykenet myös toimimaan tiimin osana. Toimintatapasi on analyyttinen, ongelmanratkaisuhakuinen, aktiivinen ja suunnitelmallinen ja sinulla on hyvät suulliset ja kirjalliset esittelytaidot. Asiakkaan sparraaminen ja oikean suunnan näyttäminen ovat tapasi toimia. Kovankin paineen alla toimit reippaasti, asiakaslähtöisesti ja rakentavasti eri sidosryhmien parissa. Asetettujen tavoitteiden saavuttaminen on sinulle arkipäivää.

Sinulla on mielellään soveltuva IT - alan koulutus sekä riittävä (minimissään 5 vuotta) kokemus vastaavista tehtävistä.
Atea on kokonaisvaltainen it-infrastruktuurin toimittaja, joka rakentaa Suomea tietotekniikalla. Autamme asiakkaitamme luomaan tuottavamman ja mielekkäämmän työympäristön. Neuvomme asiakastamme it-ympäristön liiketoimintalähtöisessä rakentamisessa ja toimimme neuvonantajana sen suunnitelmallisessa kehittämisessä.

Olemme toimineet Suomessa yli 30 vuotta. Meillä on 350 ammattilaista luomassa joustavia ja tuottavia it-ympäristön ratkaisuja ja palveluja, ja teemme yhteistyötä johtavien tietotekniikan laite- ja ratkaisuvalmistajien kanssa. Palvelemme asiakkaitamme maanlaajuisesti 12 toimipisteestämme käsin. Työpaikkasi voi sijaita jossakin seuraavista toimipisteessämme Vantaa, Jyväskylä, Oulu, Pori, Tampere, Turku, Vaasa.

Tarjoamme osaavan joukon tueksi tavoitteidesi toteuttamiseen. Palkitsemme menestyjämme hyvin sekä tarjoamme mahdollisuuden kehittyä ja antaa näyttöjä osaamisestasi. Hyviin henkilöstöetuihimme kuuluu myös mieluisten työvälineiden valinta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Marko Puikkonen, p. 040-450 9324, tai sähköpostilla marko.puikkonen(at)atea.fi.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä tehtävä täytetään välittömästi sopivan henkilön löydyttyä.
Hae työpaikkaa
Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer