Laddar meny

IT-myynnin ammattilainen

Tampere
Viimeinen hakupäivä 2018-01-09

IT-myynnin ammattilainen tai sellaiseksi haluava

Etsimme uutta tuloksentekijää Atean Pirkanmaan alueen myyntitiimiin. Tehtäviisi kuuluu henkilökohtainen myyntityö Atean asiakkaille, tarjousten tekeminen, myynnin ennustaminen ja CRM-raportointi. Haet ja luot aktiivisesti uusia kontakteja ja myyntimahdollisuuksia.

Olet energinen, aktiivinen, oma-aloitteinen ja myyntihenkinen henkilö, joka on aidosti innostunut asiakaskontaktoinnista. Pidät myymisestä ja omatoimisesta työstä, mutta kykenet myös toimimaan tiimissä.

Tehtävässä suoriutumisessa sinulle on etua kaupallisesta koulutuksesta, Atean kumppaneiden ja tuotteiden tuntemuksesta sekä kokemusta myyntityöstä B2B-sektorilta. Tunnet it-alaa tai ainakin sinulla on kiinnostusta it-ratkaisuja ja -tuotteita kohtaan.
Kasvutavoitteidemme saavuttamiseksi tarvitset kunnianhimoa ja kykyä heittäytyä tilanteeseen. Vuorovaikutustaitosi ovat hyvät ja osaat viedä kaupan loppuun saakka. Et pelkää käyttää tietojärjestelmiä ja kommunikoit sujuvasti suomen ja englannin kielillä – ICT-jargonia välttäen. Haluat osallistua myynnin kehittämiseen ja kykenet toimimaan itsenäisesti myös paineen alla.
Tehtävän lopullinen toimenkuva määräytyy tehtävään valitun henkilön vahvuuksien perusteella.

Atean missio on ”Rakennamme Suomea tietotekniikalla – luomme mielekkyyttä ja tuottavuutta työelämään”. Olemme Pohjois-Euroopan johtava it-infrastruktuuritoimittaja ja teemme läheistä yhteistyötä maailman johtavien ICT-teknologiatoimittajien kanssa. Suomessa meitä on 350 ammattilaista 12 paikkakunnalla luomassa joustavia ja tuottavia it-ympäristön ratkaisuja ja palveluja asiakkaillemme.

Atea on The Place to Be – paikka, jossa kaikki haluavat olla, koska täällä tehdään fiksuja juttuja suurella sydämellä ja pilke silmäkulmassa. Toivomme sinulta samaa.

Lähetä CV sekä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään maanantaina 8.1.2018.

Lisätietoja tehtävästä saat Pertti Rajalalta, puh. 040 500 3203, tai sähköpostilla pertti.rajala(at)atea.fi.
Hae työpaikkaa
Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer