Laddar meny

Technical Consultant

Vaasa
Viimeinen hakupäivä 2017-12-01

Technical Consultantin roolissa toimit osana vahvaa Atean konsulttitiimiä. Sinulla on usean vuoden kokemus Microsoft-infrastruktuuriprojektien läpiviennistä ja asiakkaan kriittisten ongelmien ratkaisuista konsultin roolissa. Olet kehittänyt itseäsi määrätietoisesti kohti pilvipalveluiden arkkitehtuureja ja hallintaa erityisesti Microsoftin teknologioilla.

Technical Consultantina olet mukana tuottamassa ensiluokkaisia it-palveluita asiakkaillemme ja Atean palveluiden tuloksellinen ja tekninen kehittäminen on lähellä sydäntäsi. Toimit luontevasti erilaisissa sidosryhmissä, kaupallisista teknisiin ja verkottuminen näiden sisällä on sinulle helppoa ja mieluisaa. Asiakkaan saama palvelutaso ja palvelun laatu ovat olleet luontevana osana it-historiaasi jo pidempään.

Edellytämme syvällistä osaamista yhdestä tai mieluimmin useammasta Microsoftin teknologiaosa-alueesta:

• Azure-pilvipalveluiden tuntemus ja osaaminen
• Office 365 -tuotteiden tuntemus ja osaaminen
• Active Directoryn hallinta ja kehitys
• System Center -tuotteet
• Migraatioprojektiosaaminen

Osaat toimia itsenäisesti ja olet valmis kantamaan vastuun laajoistakin kokonaisuuksista. Proaktiivisella otteellasi tunnistat projektiin liittyvät pullonkaulat ja riskit jo ennakolta. Osaamisesi todistuksena sinulla on aihealueen sertifiointeja ja osaamisesi kehittäminen on sinulle tärkeää.

Pidät vaativasta ja omatoimisesta työstä, mutta kykenet myös toimimaan tiimin osana. Toimintatapasi on analyyttinen, ongelmanratkaisuhakuinen, aktiivinen ja suunnitelmallinen ja sinulla on hyvät suulliset ja kirjalliset esittelytaidot. Asiakkaan sparraaminen ja oikean suunnan näyttäminen ovat tapasi toimia. Kovankin paineen alla toimit reippaasti, asiakaslähtöisesti ja rakentavasti eri sidosryhmien parissa. Asetettujen tavoitteiden saavuttaminen on sinulle arkipäivää.

Sinulla on korkeakoulutasoinen IT-alan tutkinto sekä riittävä kokemus vastaavista tehtävistä.

Atea on kokonaisvaltainen it-infrastruktuurin toimittaja, joka rakentaa Suomea tietotekniikalla. Autamme asiakkaitamme luomaan tuottavamman ja mielekkäämmän työympäristön. Neuvomme asiakastamme it-ympäristön liiketoimintalähtöisessä rakentamisessa ja toimimme neuvonantajana sen suunnitelmallisessa kehittämisessä.

Olemme toimineet Suomessa yli 30 vuotta. Meillä on 350 ammattilaista luomassa joustavia ja tuottavia it-ympäristön ratkaisuja ja palveluja, ja teemme yhteistyötä johtavien tietotekniikan laite- ja ratkaisuvalmistajien kanssa. Palvelemme asiakkaitamme maanlaajuisesti 12 toimipisteestämme käsin.

Tarjoamme osaavan joukon tueksi tavoitteidesi toteuttamiseen. Palkitsemme menestyjämme hyvin sekä tarjoamme mahdollisuuden kehittyä ja antaa näyttöjä osaamisestasi. Hyviin henkilöstöetuihimme kuuluu myös mieluisten työvälineiden valinta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Marko Puikkonen, p. 040-450 9324, tai sähköpostilla marko.puikkonen@atea.fi

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen ja ansioluetteloineen viimeistään torstaihin 30.11.2017 mennessä.
Hae työpaikkaa
Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer