Laddar meny

System Specialist

Vaasa
Viimeinen hakupäivä 2017-12-01

Haemme aktiivista ja kehittymishaluista järjestelmäasiantuntijaa (System Specialist) Vaasaan Productivity and Workplace -tiimiin.

Järjestelmäasiantuntijana olet ratkaisevassa roolissa tuottamassa ensiluokkaisia it-palveluita asiakkaillemme. Osaat toimia itsenäisesti, tartut haasteisiin innokkaasti ja toimit tehokkaasti myös paineen alaisena. Toimit luontevasti erilaisten asiakkaiden kanssa ja pystyt löytämään heitä palvelevat ratkaisut.

Sinulla on kyky hallita laajoja kokonaisuuksia ja tunnistat liiketoiminnan tarpeet. Sinulla on jo kokemusta vaativien tietoteknisten ympäristöjen ylläpidosta, kehittämisestä sekä kehitysprojektien läpiviennistä. Sinulla on vahvaa osaamista Windows-käyttöjärjestelmistä sekä tietoliikenteestä ja palomuureista. Sinulla on korkeakoulutasoinen IT-alan tutkinto tai työkokemuksen kautta hankittu vastaavan tasoinen osaaminen. Sertifioinnit katsotaan eduksesi. Jatkuva osaamisen kehittäminen on sinulle luontaista.

Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi, ruotsin kielen taito on etu. Toimipisteesi sijaitsee Vaasassa, mutta työ edellyttää matkustusvalmiutta kotimaassa.

Tehtävässä menestyminen vaatii

• Soveltuvaa IT-alan koulutusta
• Vahvaa osaamista Windows Server ja työasemaympäristöistä
• Kokemusta AD-hallinnasta
• O365-palveluiden osaamista
• Laaja-alaista osaamista IT-ympäristön ylläpidosta
• Nopeaa omaksumiskykyä ja motivaatiota uusien asioiden oppimiseen
• Vastuullista ja omatoimista työskentelyotetta
• Kokemusta sekä oikeaa asennetta asiakasrajapinnassa toimimiseen

Eduksesi luetaan osaaminen jostain seuraavista:
• Tietoliikenneverkot (LAN, WAN, topologiat, IP, palomuurit)
• Palvelin- ja tallennusjärjestelmät
• Azure-pilvipalvelut

Saat hyvän perehdytyksen tehtävään ja palveluorganisaation tuen. Tarjoamme sinulle monipuolisia, kiinnostavia tehtäviä mielenkiintoisessa ympäristössä, innostavan tiimin ympärillesi sekä mahdollisuuden kehittää ammatillista osaamistasi. Hyviin henkilöstöetuihimme kuuluu myös mieluisten työvälineiden valinta.

Atean missio on ”Rakennamme Suomea tietotekniikalla – luomme mielekkyyttä ja tuottavuutta työelämään”. Olemme Pohjois-Euroopan johtava it-infrastruktuuritoimittaja ja teemme läheistä yhteistyötä maailman johtavien ICT-teknologiatoimittajien kanssa. Suomessa meitä on 350 ammattilaista 12 paikkakunnalla luomassa joustavia ja tuottavia it-ympäristön ratkaisuja ja palveluja asiakkaillemme.

Lisätietoja tehtävästä antaa Marko Puikkonen, p. 040-450 9324, tai sähköpostilla marko.puikkonen@atea.fi
Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen ja ansioluetteloineen viimeistään torstaihin 30.11.2017 mennessä.
Hae työpaikkaa
Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer