Laddar meny

Solution Manager, AV-ratkaisut

Vantaa
Viimeinen hakupäivä 2017-12-01

Etsimme Solution Manageria Atean Metropolitan Accounts -liiketoimintayksikköön, joka vastaa Atean tuotteiden ja palveluiden myynnistä asiakkaillemme pääkaupunkiseudun alueella. Solution Managerina tehtävänäsi on myydä oman ratkaisualueesi tuotteistettuja ratkaisuja nimetyille asiakkaille sekä tukea Account Managerien työtä myyntihankkeissa.

Nautit myynnillisistä haasteista ja motivoidut tuloksen tekemisestä. Sinulla on kokemusta it-myyntityöstä sekä hyvä osaaminen AV-ratkaisujen sekä palvelujen myynnistä. Olet innostava ja yrittäjähenkinen persoona, jolla on vahvasti osallistuva ja operatiivinen ote työhön.

Toivomme sinulta:
• hyvää myynnillistä ja perusteknillistä osaamista AV ratkaisuista
• hyviä neuvottelutaitoja
• sujuvaa suomen ja englannin suullista ja kirjallista taitoa
• tuloksentekokykyä
• ennen kaikkea oikeaa ja positiivista asennetta

Toimipisteesi sijaitsee Vantaalla, mutta työ edellyttää myös matkustusvalmiutta kotimaassa sekä satunnaisesti ulkomailla. Saat hyvän perehdytyksen tehtävään ja tuen organisaation kaikilta tahoilta.

Atean missio on Rakennamme Suomea tietotekniikalla. Luomme tuottavuutta ja mielekkyyttä työelämään. Toimimme missiomme mukaisesti ja tarjoamme työntekijöillemme ajasta, paikasta ja laitteesta riippumattoman ainutlaatuisen työympäristön. Kuukausipalkasta ja tulospalkkiosta koostuvan palkan lisäksi hyviin henkilöstöetuihimme kuuluu myös mieluisten työvälineiden valinta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Petteri Kauria 040 554 4991 tai sähköpostilla petteri.kauria@atea.fi.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen ja ansioluetteloineen torstaihin 30.11.2017 mennessä.
Hae työpaikkaa
Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer