Laddar meny

Legal Counsel

Vantaa
Viimeinen hakupäivä 2017-10-23

Liiketoimintamme kasvun tukemiseksi haemme joukkoomme lakimiestä, jolla on ylempi oikeustieteellinen tutkinto (OTK/OTM) ja muutaman vuoden työkokemus, josta vähintään kaksi vuotta yritysjuristin tehtävistä.

Olennainen osa päivittäisistä työtehtävistäsi liittyy myynnin tukemiseen erilaisissa hankkeissa. Tehtäviisi kuuluvat mm. sopimusten laatiminen, sopimusten ja tarjouspyyntöjen kommentointi sekä sopimusneuvotteluihin osallistuminen. Pystyt tukemaan liiketoimintaamme julkisiin hankintoihin ja tietosuojalainsäädäntöön liittyvissä kysymyksissä sekä selviät osakeyhtiölakiin liittyvien toimeksiantojen hoitamisesta. Sinulla on kokemusta tai vähintäänkin kiinnostusta liiketoimintayksiköiden kouluttamiseen lakiasioihin liittyen. Työoikeuden osaaminen on etu.

Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, osaat priorisoida ja työskentelet hyvin myös paineen alla. Olet tottunut itsenäiseen työskentelyyn ja viihdyt hyvin dynaamisessa työympäristössä. Työskentelet sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi.

Raportoit tehtävässä lakiasiainyksikön vetäjälle.

Tarjoamme sinulle haastavia ja mielenkiintoisia työtehtäviä sekä itsenäisen ja vastuullisen tehtäväkentän, kivat työkaverit ja mukavan työyhteisön. Työntekopaikkasi sijaitsee Vantaalle hyvien liikenneyhteyksien varrella.

Atean missio on ”Rakennamme Suomea tietotekniikalla – luomme mielekkyyttä ja tuottavuutta työelämään”. Olemme Pohjois-Euroopan johtava it-infrastruktuuritoimittaja ja teemme läheistä yhteistyötä maailman johtavien ICT-teknologiatoimittajien kanssa. Suomessa meitä on 350 ammattilaista 13 paikkakunnalla luomassa joustavia ja tuottavia it-ympäristön ratkaisuja ja palveluja asiakkaillemme.

Lisätietoja antaa Head of legal and strategic initiatives, Tea Telamo, puh. 040 833 2356 (torstaina 12.10. kello 9–10) tai HR Manager Taru Paukkula puh. 050 547 0959 (keskiviikkona 18.10. kello 10–11). Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen ja ansioluetteloineen 22.10.2017 mennessä.
Hae työpaikkaa
Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer