Laddar meny

Partner Manager

Vantaa
Viimeinen hakupäivä 2017-10-21

Haemme Partner Manageria toimimaan Atean strategisten kumppaneiden kanssa. Partner Managerina osaat johtaa kumppanuuksia ja verkostoidut laajasti niin Atean sisällä kuin kumppaneilla. Haet aktiivisesti uusia rajapintoja, tiedät Atean tarpeet ja etsit niihin vastinpareja.

Tärkeimpiä ominaisuuksiasi ovat kokonaisuuksien hallinta, koordinointikyky ja jämäkkä ote työhön. Ymmärrät keskeisiä lukuja myynnin ja kannattavuuden seuraamiseksi. Tunnet Atean tarjooman ja osaat tuoda siihen lisäarvoa kumppaneilta sekä välität tietoa Atean osaamisesta ja tarjoomasta kumppaneille.

Partner managerin keskeisimmät tehtävät:
• Kumppanisuunnitelmien valmistelu ja koostaminen yhteistyössä Business Ownerin kanssa. Suunnitelman säännöllinen seuranta ja sovittujen toimenpiteiden koordinointi.
• Atean ja kumppanin välisen operatiivisen yhteistyön organisointi ja kumppanisopimuksista huolehtiminen.
• Kumppaniohjelmien ja –tasojen seuranta ja muutosten implementointi.
• Kumppanuustason edellyttämien sertifiointien seuranta ja ylläpito.
• Kumppanin ennuste- ja jälkihyvite yms. -ohjelmien täysimittainen hyödyntäminen.
• Kumppanin maksamien jälkihyvitteiden sekä palkkioiden seuranta ja kotiuttaminen.

Ateassa seuraat teknologian kehitystä eturivistä ja saat toimia it-alan merkittävimpien, globaalien toimijoiden kanssa. Saat hyvän perehdytyksen tehtävään ja tuen organisaation kaikilta tahoilta. Työ edellyttää matkustusvalmiutta Suomessa ja ulkomailla.

Atean missio on ”Rakennamme Suomea tietotekniikalla – luomme mielekkyyttä ja tuottavuutta työelämään”. Olemme Pohjois-Euroopan johtava it-infrastruktuuritoimittaja ja teemme läheistä yhteistyötä maailman johtavien ICT-teknologiatoimittajien kanssa. Suomessa meitä on 350 ammattilaista 13 paikkakunnalla luomassa joustavia ja tuottavia it-ympäristön ratkaisuja ja palveluja asiakkaillemme.

Lisätietoja tehtävästä antaa Tommi Heiniö, tommi.heinio@atea.fi. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen ja ansioluetteloineen viimeistään 20.10.2017.
Hae työpaikkaa
Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer