Laddar meny

Network Consultant

Vantaa, Turku, Tampere tai Jyväskylä
Viimeinen hakupäivä 2018-03-01

Haemme kokenutta verkkoasiantuntijaa Network Consultantiksi Atean vahvaan konsulttitiimiin Etelä-Suomen alueelle. Olet mukana tuottamassa ensiluokkaisia IT-palveluita asiakkaillemme ja Atean palveluiden tuloksellinen ja tekninen kehittäminen on lähellä sydäntäsi. Toimit luontevasti erilaisissa sidosryhmissä, kaupallisista teknisiin ja verkottuminen näiden sisällä on sinulle helppoa ja mieluisaa. Asiakkaan saama palvelutaso ja palvelun laatu ovat olleet luonteva osa IT-historiaasi jo pidempään.

Sinulla on usean vuoden kokemus tietoliikenne- tai verkon tietoturvaprojektien läpiviennistä ja asiakkaan kriittisten ongelmien ratkaisuista konsultin roolissa. Olet mielellään vähintään Cisco CCNP- tai HP MASE-sertifioitunut, kokenut verkko-/tietoturva-asiantuntija. Toimit luotettavana suunnannäyttäjänä ja olet valmis kantamaan vastuun laajoistakin kokonaisuuksista. Proaktiivisella otteellasi tunnistat projektiin liittyvät pullonkaulat ja riskit jo ennakolta.

Kommunikoit ja tuotat dokumentaatiota sujuvasti suomeksi ja englanniksi. Pidät vaativasta ja omatoimisesta työstä, mutta kykenet myös toimimaan tiimin osana. Toimintatapasi on analyyttinen, ongelmanratkaisuhakuinen, aktiivinen ja suunnitelmallinen ja sinulla on hyvät suulliset ja kirjalliset esittelytaidot. Kovankin paineen alla toimit reippaasti, asiakaslähtöisesti ja rakentavasti eri sidosryhmien parissa. Asetettujen tavoitteiden saavuttaminen on sinulle arkipäivää.

Sinulla on alempi tai ylempi korkeakoulututkinto (BSc tai MSc) sekä riittävä (minimissään 5-10 vuotta) kokemus vastaavista tehtävistä.

Tarjoamme osaavan joukon tueksi tavoitteidesi toteuttamiseen. Palkitsemme menestyjämme hyvin sekä tarjoamme mahdollisuuden kehittyä ja antaa näyttöjä osaamisestasi. Hyviin henkilöstöetuihimme kuuluu myös mieluisten työvälineiden valinta.

Atean missio on ”Rakennamme Suomea tietotekniikalla. Luomme tuottavuutta ja mielekkyyttä työelämään”. Toimimme missiomme mukaisesti ja tarjoamme työntekijöillemme ajasta, paikasta ja laitteesta riippumattoman ainutlaatuisen työympäristön. Hyviin henkilöstöetuihimme kuuluu myös mieluisten työvälineiden valinta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Tapio Oksa, p. 050 4087727 tai sähköpostilla tapio.oksa@atea.fi

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen ja ansioluetteloineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 28.2.2018. Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.
Hae työpaikkaa
Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer