Laddar meny

Software Sales Manager

Vantaa
Viimeinen hakupäivä 2018-10-31

Atean Softaryhmä etsii lisävahvistusta huipputehokkaaseen myyntitiimiimme! Software Sales Managerina vastaat asiakkaidemme ohjelmistomyynnistä sekä siihen liittyvästä konsultoinnista.

Lue lisää, jos sinulla on
- esimerkiksi AMK-tason kaupallinen peruskoulutus
- tunnet Microsoft teknologiaan perustuvat tuotteet
- kokemusta suunnitelmallisesta ja menestyksekkäästä business to business - myyntityöstä asiakasrajapinnassa
- kommunikoit sujuvasti suomen ja englannin kielillä sekä suullisesti että kirjallisesti

Tervetuloa tiimimme!
”Tiimissämme on kymmenen softamyynnin ammattilaista. Tiimimme sijaitsee pääosin Pääkaupunkiseudulla, vaikka asiakaskuntamme kattaa koko maan. Tiimissämme on vankka yhteishenki ja tekemisen meininki. Nyt haemme joko kokeneempaa ammattilaista tai mahdollisesti uutta nousevaa kykyä tiimiämme vahvistamaan.
Jos olet aktiivinen ja positiivinen tiimipelaaja ja tartut rohkeasti uusiin haasteisiin, tässä on loistava paikka sinulle kasvaa todelliseksi ohjelmisto- ja ratkaisumyynnin ammattilaiseksi. Olet myyntihenkinen ja haluat tehdä tulosta sekä samalla konsultoida asiakasta valitsemaan heille parhaiten sopivat ohjelmistot ja ratkaisut sekä niihin sopivat palvelut. Toimit tehokkaasti paineen alla ja osaat priorisoida ja suunnitella ajankäyttösi. Olet motivoitunut oppimaan uutta ja nautit haasteista.
Toimipisteesi sijaitsee Vantaalla, mutta voimme myös keskustella sijainnista muilla Atea-paikkakunnilla. Työ edellyttää matkustusvalmiutta kotimaassa sekä satunnaisesti ulkomailla.
Jos haluat kysyä tai kuulla tehtävästä lisää, soita minulle numeroon 040 5686207 tai laita mailia osoitteeseen kati.viita(at)atea.fi!”
Kati Viita, softamyynnin esimies

Töissä Atealla
Meillä Atealla on tekemisen meininki. Arvostamme osaajia, jotka haluavat kehittyä ja kehittää yhdessä kollegoiden ja asiakkaidemme kanssa. Meillä olet osa joukkuetta, jossa jokainen voi antaa parhaan panoksensa yhteisen tavoitteen saavuttamiseksi. Meitä yhdistää se, että teemme asiat aina hyvin ja asiakkaamme positiivisesti yllättäen.
Haluatko tietää lisää henkilöstöeduistamme ja kuulla, mitä atealaiset miettivät työstään? Tutustu meihin nettisivuillamme osoitteessa www.atea.fi/ura-ateassa.

Kiinnostuitko? Odotamme hakemustasi viimeistään maanantaina 29.10.2018.
Hae työpaikkaa
Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer