Senior Advisor - IT

Vakituinen työsuhde

Vantaa
2023-10-10

Senior Advisorina toimit osana vahvaa Atean konsultointitiimiä. Olet mukana tuottamassa ensiluokkaisia IT-palveluita asiakkaillemme ja osallistut myös Atean palvelukehitykseen. Tulet luontevasti toimeen liiketoiminta- ja IT-johdon kanssa, etkä koe myöskään teknisten asiantuntijoiden kanssa toimimista vieraaksi. Ylivertainen asiakaskokemus on sinulle kunnia-asia.

Sinulla on vahva kokemus IT-arkkitehtuureista ja nykyaikaisen digitaalisen IT-ympäristön rakennuspalikoista. Toimit luontaisena suunnannäyttäjänä liiketoiminnan ja IT:n välissä. Suhtaudut osaamisesi kehittämiseen intohimoisesti ja ymmärrät laaja-alaisesti sekä IT:n että liiketoiminnan vaatimuksia. Sinulla on syvällistä osaamista ainakin joiltakin seuraavista osa-alueista:

  • IT-strategiat
  • Kokonaisarkkitehtuuri
  • Liiketoimintalähtöisen IT:n kehittäminen
  • Tiedon hyödyntäminen liiketoiminnassa
  • Hybridipilven ratkaisut
  • Tietoturva-arkkitehtuurit ja hallinnollinen tietoturva

Advisor-konsulttina työskentelet asiakkaidemme liiketoiminta- ja IT-johdon kanssa, laajojen kokonaisuuksien konsulttina ja arkkitehtina. Hankkeissa hyödynnät tarvittaessa koko Atean laajaa tarjoomaa ja osaamista, kehittäen asiakkaan liiketoimintalähtöistä IT-kokonaisuutta. Rooli on laaja ja vaatii kokonaisuuksien hahmottamista sekä rautaista kokemusta ICT:n hyödyntämisestä liiketoiminnan kilpailuetuna. 

Arvostamme laajaa osaamistaustaa ja mahdollisia osaamista todistavia sertifiointeja. Kommunikoit ja tuotat dokumentaatiota sujuvasti suomen ja englannin kielillä. Pidät vaativasta ja omatoimisesta työstä, mutta kykenet myös toimimaan osana Atean voittajajoukkuetta. Toimintatapasi on analyyttinen, ongelmanratkaisuhakuinen, aktiivinen ja suunnitelmallinen ja sinulla on hyvät suulliset ja kirjalliset esiintymistaidot. Uskallat olla eri mieltä asiakkaiden kanssa, jos tilanne sitä vaatii. Asetettujen tavoitteiden saavuttaminen on sinulle arkipäivää. 

Sinulla on mielellään korkeakoulutasoinen koulutus (BSc tai MSc) sekä usean vuoden kokemus vastaavista tehtävistä. Sopiva tausta tehtävään on esimerkiksi IT-johdon tai konsultoinnin tehtävät.

Tarjoamme osaavan joukon tueksi tavoitteidesi toteuttamiseen. Palkitsemme menestyjämme hyvin sekä tarjoamme mahdollisuuden kehittyä ja antaa näyttöjä osaamisestasi. Hyviin henkilöstöetuihimme kuuluu myös mieluisten työvälineiden valinta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Ville Kangasniemi, p. 050 66884, tai sähköpostilla ville.kangasniemi(at)atea.fi 

Lähetä hakemuksesi viimeistään 9.10.2023 mennessä.

Vantaa
2023-10-10