Siirry sisältöön

Pilvikonsultti

Vakituinen työsuhde

Vantaa
2022-12-17

Nyt meillä avoinna huipputehtävä - juuri sinulle!

Toimit Atean Cloud & Emerging Technologies -tiimissä osana Hybrid Platforms yksikköä tuottamassa ensiluokkaisia palveluita asiakkaillemme. Olet kiinnostunut myös palveluiden kehittämisestä  ja tulet luontevasti toimeen niin teknisten asiantuntijoiden kuin kaupallistenkin ihmisten kanssa. Luot mielelläsi verkostoja eri ihmisten ja sidosryhmien kanssa. Haluat tarjota asiakkaille korkeaa laatua ja arvostat omaa ja kollegan osaamista korkealle.

Sinulla on kokemusta IT-arkkitehtuureista, virtualisoinnista sekä etenkin julkipilviteknologioista. Proaktiivisella otteellasi tunnistat projektiin liittyvät pullonkaulat ja riskit jo ennakolta. Suhtaudut osaamisesti kehittämiseen intohimoisesti. Sinulla on osaamista ja mahdollisesti sertifiointeja joillakin seuraavista osa-alueista:

Microsoft Azure, AWS, GCP, IBM Cloud

Virtualisointiteknologiat (esim. VMware)

Tehtäviisi kuuluvat toimia konsulttina asiakasprojektien suunnittelussa ja käyttöönotossa, sekä asaikkaiden hybridi- ja julkipilviratkaisujen kehittäminen.

Kommunikoit ja tuotat dokumentaatiota sujuvasti suomen ja englannin kielillä. Pidät vaativasta ja omatoimisesta työstä, mutta kykenet myös toimimaan tiimin osana. Toimintatapasi on analyyttinen, ongelmanratkaisuhakuinen, aktiivinen ja suunnitelmallinen ja sinulla on hyvät suulliset ja kirjalliset esiintymistaidot. Uskallat olla eri mieltä myös asiakkaiden kanssa, jos tilanne sitä vaatii. Toimit kovankin paineen alla reippaasti, asiakaslähtöisesti ja rakentavasti ja osaat ottaa eri sidosryhmien tarpeet huomioon. Asetettujen tavoitteiden saavuttaminen on sinulle arkipäivää.

Tarjoamme osaavan joukon tueksi tavoitteidesi toteuttamiseen. Palkitsemme menestyjämme hyvin sekä tarjoamme mahdollisuuden kehittyä ja antaa näyttöjä osaamisestasi. Hyviin henkilöstöetuihimme kuuluu myös mieluisten työvälineiden valinta.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen ja ansioluetteloineen 17.12.2022 mennessä, mutta hae pikaisesti sillä paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Timo Hyvönen (p. 040 753 7283 tai timo.hyvonen@atea.fi)

Töissä Atealla Meillä Atealla on tekemisen meininki. Arvostamme osaajia, jotka haluavat kehittyä ja kehittää yhdessä kollegoiden ja asiakkaidemme kanssa. Meillä olet osa joukkuetta, jossa jokainen voi antaa parhaan panoksensa yhteisen tavoitteen saavuttamiseksi. Meitä yhdistää se, että teemme asiat aina hyvin ja asiakkaamme positiivisesti yllättäen.

Haluatko tietää lisää henkilöstöeduistamme ja kuulla, mitä atealaiset miettivät työstään? Tutustu meihin nettisivuillamme osoitteessa www.atea.fi/ura-ateassa.

Asiakasreferenssimme löydät täältä: https://www.atea.fi/asiakasreferenssit/

Vantaa
2022-12-17
Takaisin Ura Ateassa