Siirry sisältöön

Solution Manager - Hybrid Cloud ja Datacenter ratkaisut

Vakituinen työsuhde

Useita paikkakuntia
2022-11-30

Autamme asiakkaitamme matkalla perinteisestä konesalista kohti nykyaikaista hybridi-infrastruktuuria hyödyntäen johtavien kumppaneiden teknologioita. Omaa osaamistaan jatkuvasti kehittävät asiantuntijamme luovat asiakkaan liiketoimintatarpeista lähteviä turvallisia ja joustavia kokonaisuuksia.

Atea on kokonaisvaltainen IT-palvelutalo ja markkinajohtaja it-infrastruktuuriratkaisuissa Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme toimineet jo yli 30 vuotta IT:n aallonharjalla. Työllistämme 600 IT:n huippuammattilaista ja toimimme 12 toimipaikalla pitkin Suomea. Keskeisenä peruskivenämme ratkaisemme asiakkaidemme IT-ympäristöjen haasteita erilaisin IaaS ja PaaS ratkaisuin kaikilla Hybridipilven tuomilla mahdollisuuksilla, edgestä paikallisiin- ja julkipilviin.

Haemme nyt kasvavaan Hybrid Cloud yksikköömme Solution Manageria. Roolissasi vastaat asiakkaillemme tarjottavien ratkaisuiden suunnittelusta, kuvaamisesta, hinnoittelusta ja esittelystä. 

Odotamme sinulta kokemusta niin perinteisten konesaliratkaisujen myymisestä ja ymmärrystä julki- ja hybridipilvien arkkitehtuurista. Pystyt kommunikoimaan sujuvasti erilaisin keinoin vähintään suomeksi ja englanniksi. Kykenet tuottamaan selkeitä ja asiakkaan mielenkiinnon herättäviä esityksiä ja tarjouksia ja esittelemään ne ammattitaidolla. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Head of Hybrid Platforms DC & Capacity, Marko Ollanketo, marko.ollanketo(at)atea.fi.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen ja ansioluetteloineen 30.11.2022 mennessä, ole kuitenkin nopea sillä paikka täytetään heti kun kohtaamme oikean ja meille sopivan henkilön.

Useita paikkakuntia
2022-11-30
Takaisin Ura Ateassa