Siirry sisältöön

Account Manager, Government & Security

Vakituinen työsuhde

Vantaa
2022-12-05

Atean missio on Rakennamme Suomea tietotekniikalla. Pääset meillä työskentelemään toimialan merkittävimpien hankkeiden parissa. Haemme vaativaan myyntitehtävään julkisen hankintaprosessin osaajaa, jolla on verkostoja ja osaamista valtiohallinnosta ja turvasektorista. Arvostamme kokemusta myös turvallisuuskriittisten hankkeiden parissa. Tarjoamme ympärillesi tiimin joka koostuu ratkaisumyyjistä, toimialan neuvonantajista ja konsulteista.

Nautit myynnillisistä haasteista, motivoidut tuloksen tekemisestä ja verkostoitumisesta. Sinulla on kokemusta myyntityöstä it-ratkaisuiden tai toimialaratkaisuiden myynnistä valtion organisaatioille. Olet vakuuttava ja luotettava persoona, jolla on vahvasti osallistuva ja operatiivinen ote työhön. Sinulla on näkemystä siitä, miten digitaalisuus kehittää asiakasorganisaation liiketoimintaa ja kykyä kertoa siitä selkeästi asiakkaidemme johdolle ja IT-organisaatioon.

Odotamme sinulta:

  • hyviä neuvottelutaitoja liiketoiminnan eri tasoilla
  • kykyä johtaa laajoja julkisia kilpailutuksia sekä jalkauttaa hankintasopimuksia
  • järjestelmällinen tapa toimia asiakkaan hallintomallin mukaisesti
  • kokemusta ja näyttöä menestyksekkäästä myyntityöstä valtiohallinnolle
  • sujuvaa suomen ja englannin suullista ja kirjallista taitoa, ruotsin kieli lasketaan eduksi

Toimipisteesi sijaitsee ensisijaisesti Vantaalla. Työ edellyttää matkustusvalmiutta. Saat hyvän perehdytyksen tehtävään ja tuen organisaation kaikilta tahoilta.

Luomme tuottavuutta ja mielekkyyttä työelämään. Toimimme missiomme mukaisesti ja tarjoamme työntekijöillemme ajasta, paikasta ja laitteesta riippumattoman ainutlaatuisen työympäristön. Kuukausipalkasta ja tulospalkkiosta koostuvan palkan lisäksi hyviin henkilöstöetuihimme kuuluu myös mieluisten työvälineiden valinta.

Kiinnostuitko? Odotamme hakemustasi, toimi nopeasti, sillä tehtävä täytetään heti kun löydämme sopivan henkilön, hakuaika päättyy kuitenkin viimeistään 5.12.2022. Lisätietoja tehtävästä antaa Jussi Koskenranta (Director, Public Sector), puh. 045-126 9884 tai sähköpostilla jussi.koskenranta(at)atea.fi.

 

Vantaa
2022-12-05
Takaisin Ura Ateassa