Siirry sisältöön

Head of Productivity

Vakituinen työsuhde

Useita paikkakuntia
2023-03-02

Atea on Pohjoismaiden ja Baltian johtava IT-infrastruktuuritoimittaja, jonka palveluksessa on lähes 8000 työntekijää 85 paikkakunnalla. Atean asiantuntijat osallistuvat asiakkaiden it-ympäristön liiketoimintalähtöiseen rakentamiseen ja toimivat neuvonantajana sen suunnitelmallisessa kehittämisessä. Me Ateassa olemme myös vahvasti sitoutuneita yhteiskuntavastuullisiin arvoihin, kestävän kehityksen tavoitteisiin ja ympäristöystävällisiin toimintatapoihin.

Tuottavuus liiketoimintamme jatkaa vahvaa kasvuaan ja haemme nyt ammattitaitoiseen sekä iloiseen Digital Workplace -yksikköön esimiestä, liiketoimintavastuullista omistajaa.

Olet keskeisellä paikalla tuottamassa ensiluokkaisia Modernin Työn ratkaisuita asiakkaillemme ja osallistut oman vastuualueesi Atean tarjooman palvelukehitykseen ja johtamassa omaa Tuottavuusratkaisuihin erikoistunutta ratkaisumyyntitiimiäsi. Sen ohella tehtävässä pääset rakentamaan Atean ratkaisuita ja palvelukonsepteja.

Sinulla on usean vuoden laaja kokemus mielekkään ja tuottavan työpaikan IT-ratkaisuista ja ymmärrät nykyaikaisen digitaalisen IT-ympäristön rakenteen. Omaat kokemusta IT-alan kumppaniliiketoiminnasta ja eduksi on mm. Microsoftin sekä Citrixin teknologioiden tuntemus.

Ymmärrät myös liiketoiminnan talouden sekä yhteistyön dynamiikan Atean laajan kumppanikentän kanssa sekä sisäisen yhteistyön tärkeyden yli tiimirajojen. Haluat olla ”numeroiden päällä”, budjetoida, ennustaa ja johtaa liiketoimintaa.

Sinulla on mielellään korkeakoulutasoinen koulutus (BSc tai MSc) ja kommunikoit sujuvasti myös englannin kielellä.

” Olet kannustava, ongelmanratkaisuhakuinen, aktiivinen ja suunnitelmallinen ja sinulla on hyvät esiintymistaidot. Uskallat olla eri mieltä asiakkaiden kanssa, jos tilanne sitä vaatii.

Jos haluat kysyä tai kuulla tehtävästä lisää, soita minulle numeroon +358 40 527 5230 tai pistä mailia osoitteeseen pasi.sairanen(at)atea.fi”

Töissä Atealla

Meillä Atealla on tekemisen meininki. Arvostamme osaajia, jotka haluavat kehittyä ja kehittää yhdessä kollegoiden ja asiakkaidemme kanssa. Meillä olet osa joukkuetta, jossa jokainen voi antaa parhaan panoksensa yhteisen tavoitteen saavuttamiseksi. Meitä yhdistää se, että teemme asiat aina hyvin ja asiakkaamme positiivisesti yllättäen.

Haluatko tietää lisää henkilöstöeduistamme ja kuulla, mitä atealaiset miettivät työstään? Tutustu meihin nettisivuillamme osoitteessa www.atea.fi/ura-ateassa.

Useita paikkakuntia
2023-03-02
Takaisin Ura Ateassa