Siirry sisältöön

Google Sales Engineer

Vakituinen työsuhde

Useita paikkakuntia
2022-06-12

Tule rakentamaan Suomea tietotekniikalla! Etsimme joukkueeseemme positiivisella otteella varustettua tiimipeluria, joka omaa teknisen ammattitaidon ohella myynnillisen otteen. Työskentelet osana Atean ratkaisymyynti -yksikköä tehden tiiviistä yhteistyötä Atean myynnin ja ohjelmistomyyntitiimin kanssa, tukenasi kokeneet kollegat ja hyvä tekemisen meininki.

Sinun pääasiallisena tehtävänäsi on keskittyä Google Workspace ja Chrome Enterprise -ratkaisuihin teknisenä asiantuntijana, joka sekä rakentaa itsenäisesti asiakkuuksia että toimii osana myyntitiimejä erilaisissa asiakkuuksissa. Teknisten haasteiden ratkaiseminen ja Google-ratkaisujen sovittaminen asiakkaan olemassa olevaan IT-arkkitehtuuriin ovat osa päivittäistä tekemistäsi. Tapaat asiakkaita ja omalla osaamisellasi vakuutat heidät.

Odotamme sinulta: 

  • Kaupallista ja positiivista otetta tekemiseen
  • Kiinnostusta Google Workspace ja Chrome Enterprise -ratkaisuihin
  • Sinulla on mielellään tehtävään sopiva tekninen koulutus
  • Kehität asioita proaktiivisesti ja itsenäisesti sekä nautit ongelmien ratkaisusta
  • Vuorovaikutus- ja kommunikaatiotaitoja
  • Erityisesti Google Workspace ja Chrome -osaaminen katsotaan eduksi, mutta emme vaadi sitä, tarvittaessa koulutamme tehtävään.

Työskentelet mieluiten Vantaan tai Tampereen toimipisteestämme käsin ja käytössäsi ovat nykyaikaiset työskentelymahdollisuudet paikasta riippumatta. Saat hyvän perehdytyksen tehtävään ja tiimin kollegat ovat tukenasi käytännön työssä. Kerrothan itsestäsi lisää viimeistään 12.6.2022 mennessä, hakemuksen muodossa. Ole kuitenkin nopea, sillä täytämme paikan heti oikean henkilön löydyttyä.

Tehtävästä voit kysyä tarkemmin Petteri Kauria, Head of Digital Workplace Solutions, petteri.kauria(at)atea.fi puh 040 554 4991

Meillä Atealla on töissä tekemisen meininki! Arvostamme osaajia, jotka haluavat kehittyä ja kehittää yhdessä kollegoiden ja asiakkaidemme kanssa. Meillä olet osa joukkuetta, jossa jokainen voi antaa parhaan panoksensa yhteisen tavoitteen saavuttamiseksi. Meitä yhdistää se, että teemme asiat aina hyvin ja asiakkaamme positiivisesti yllättäen. Haluatko tietää lisää henkilöstöeduistamme ja kuulla, mitä atealaiset miettivät työstään? Tutustu meihin nettisivuillamme osoitteessa www.atea.fi/ura-ateassa.

Useita paikkakuntia
2022-06-12
Takaisin Ura Ateassa