Siirry sisältöön

Hybrid Cloud Solutions Managers

Vakituinen työsuhde

Useita paikkakuntia
2022-06-02

Autamme asiakkaitamme matkalla perinteisestä konesalista kohti nykyaikaista hybridi-infrastruktuuria hyödyntäen johtavien kumppaneiden teknologioita. Omaa osaamistaan jatkuvasti kehittävät asiantuntijamme luovat asiakkaan liiketoimintatarpeista lähteviä turvallisia ja joustavia kokonaisuuksia.

Atea on kokonaisvaltainen IT-palvelutalo ja markkinajohtaja it-infrastruktuuriratkaisuissa Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme toimineet jo yli 30 vuotta IT:n aallonharjalla. Työllistämme yli 500 IT:n huippuammattilaista ja toimimme 12 toimipaikalla pitkin Suomea. Keskeisenä peruskivenämme ratkaisemme asiakkaidemme IT-ympäristöjen haasteita erilaisin IaaS ja PaaS ratkaisuin kaikilla Hybridipilven tuomilla mahdollisuuksilla, edgestä paikallisiin- ja julkipilviin.

Haemme nyt kasvavaan Hybrid Platforms Sales tiimiimme Hybrid Cloud Solutions Managereita. Roolissa työskentelet asiakkaiden kanssa suunnitellen ja tarjoten heille erilaisia Hybridi-IT ratkaisuja kokeneen tiimin tukemana. Olemme n. 20 hengen tiimi ja toimimme yli 40 hengen Hybrid Platforms yksikössä, missä meidän lisäksi kollegoina on Hybrid Platforms Offering ja konsultointi tiimit. 

Odotamme sinulta vankkaa kokemusta IT alan ja myynnin tehtävistä, soveltuvaa koulutustaustaa ja halua lähteä kasvamaan Hybridi IT ratkaisuiden ratkaisumyynnin huippuosaajaksi. Kykenet tuottamaan selkeitä ja asiakkaan mielenkiinnon herättäviä esityksiä ja tarjouksia ja esittelemään ne ammattitaidolla. Esityksissäsi pystyt kattamaan laaja-alaisesti asiakkaan tarpeet aina omasta konesalista julkipilveen saakka. Pystyt kommunikoimaan sujuvasti erilaisin keinoin vähintään suomeksi ja englanniksi.

Sinun toimipisteesi lähtökohtaisesti Vantaalla, mutta myös muut toimipisteemme ovat mahdollisia. Tällä hetkellä työskentelemme etänä, mutta jatkossa haluamme liikkua erityisesti Etelä-Suomen alueella asiakkaidemme luona.

Saat hyvän perehdytyksen tehtävään ja teemme sinulle yhdessä koulutusohjelman, mitä lähdemme toteuttamaan työn ohessa. Tuemme kehittymistäsi hybridipilviratkaisuiden huippumyyjäksi. Atealla toimit yhteistyössä alan parhaiden ammattilaisten kanssa ja pääset oppimaan miten eri teknologioilla tuotetaan asiakkaille parhaat ratkaisut

Tarjoamme sinulle aitiopaikan kasvavan ja nopeasti kehittyvän palvelutalon ratkaisumyyntitiimissä. Tarjoamme sinulle kokemukseesi perustuvan kilpailukykyisen palkan ja kattavat edut.

Lisätietoja, Vesa Hirvonen, vesa.hirvonen@atea.fi 040 502 9778

Heräsikö kiinnostuksesi? Kerro meille lisää itsestäsi 2.6.2022 mennessä, mutta ole nopea, sillä täytämme paikan mahdollisimman pikaisesti.

Töissä Atealla Meillä Atealla on tekemisen meininki. Arvostamme osaajia, jotka haluavat kehittyä ja kehittää yhdessä kollegoiden ja asiakkaidemme kanssa. Meillä olet osa joukkuetta, jossa jokainen voi antaa parhaan panoksensa yhteisen tavoitteen saavuttamiseksi. Meitä yhdistää se, että teemme asiat aina hyvin ja asiakkaamme positiivisesti yllättäen. Haluatko tietää lisää henkilöstöeduistamme ja kuulla, mitä atealaiset miettivät työstään? Tutustu meihin nettisivuillamme osoitteessa www.atea.fi/ura-ateassa.

Useita paikkakuntia
2022-06-02
Takaisin Ura Ateassa