Siirry sisältöön

Head of Secure Networks

Vakituinen työsuhde

Vantaa
2022-01-23

Head of Secure Networks

Haemme Atean Hybrid Platforms yksikköön tekijää rakentamaan kehittyvää liiketoimintaa turvallisten dataverkkojen parissa.

Haluatko olla kasvattamassa myyntiä ja kehittää liiketoimintaa modernien sovellus-alustojen parissa? Oletko luontainen lisäarvon luoja ja parhaimmillasi asiakkaiden tarpeiden toteuttamisen johtamisessa?, jos näin on, niin silloin meillä on mahdollisuus tarjota sinulle ainutlaatuinen paikka Suomessa.  

Kaiken tämän keskiössä ovat turvalliset, sovellustietoiset verkkoratkaisut – ja palvelut. Nyt haemme palveluliiketoiminnan ymmärtävää, monipilviratkaisut ymmärtävää henkilöä rakentamaan kokonaisuuksia loistavassa ympäristössä. Atealta ei tuki tai resurssit lopu, eli olet osana yli 7000 työntekijän konsernia, jossa nousevana supervoimana on Atea One palvelut. Sydämesi sykkii verkkoteknologioiden tuomille mahdollisuuksille ja rakennat kanssamme Suomea tietotekniikan avulla. Suhtaudut tehtävääsi ennakkoluulottomasti ja haluat syventää oman tiimisi kanssa asiakkaittemme integraatiota eri valmistajien teknologioitten ja Atean eri palveluiden osalta.

Kuulut Hybrid Platforms yksikköön, jossa sinulla on sisartiimeinä ratkaisumyyntiryhmä, konsultointiryhmä (ml. projektipäälliköt), sekä Hybrid Cloud -ryhmä. Edustat oman alueesi osalta Atean tarjoamaa, joita toteuttaa ratkaisumyynti, asiantuntijat ja Atea Managed Service (AMS) tuotantoyksikkö.

Rakennat ratkaisumyynnin ja oman tiimisi kanssa saumattoman tuen Atean Customer Management -yksikölle ja varmistat, että olet tiimisi kautta aktiivisesti rakentamassa myyjäkohtaisia asiakassuunnitelmia. Olet aktiivisesti tuotteistamassa palveluita paikallisesti ja konsernitasolla.

Sinulla on kokemusta johtamisesta, konseptoinnista, palvelukehityksestä ja aidosta integraatiosta. Osaat yhdistää Atean tarinan ja teknologiakumppanin teknologian asiakasystävälliseksi, ymmärrettäväksi kokonaisuudeksi. Tavoitteena on tukea sopivilla konsepteilla ja palveluilla sovellusalustojen liiketoimintaa, siten, että se tukee toiminnallisesti sekä taloudellisesti Atean päämäärien tavoitteita ja asiakkaiden hankintaa. Et pelkää nostaa leikkauspöydälle myöskään vanhaa palvelua, jos se on toteutettu väärällä tai tuottavuuden kannalta epäoptimaalisella tavalla.

Olet tiimipeluri ja viihdyt monitoimijaympäristössä, jossa tapahtumia ja liikettä on paljon. Osaat ohjata niin itseäsi, omaa johtoryhmääsi kuin sisäisiä sekä ulkoisia toimijoita. Etsit ratkaisuja sinnikkäästi, haluat kehittää liiketoimintaa Atean ja yksikkösi osalta, sekä kannat vastuun lopputuloksesta ja viet asioita suunnitelmallisesti maaliin.

Omaat näyttöjä tuloksellisesta kehittämisestä. Suomenkielen lisäksi edellytämme sinulta sujuvaa englanninkielen taitoa.  

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkentän ja mahdollisuuden vaikuttaa. Tiimisi on koko Atean toiminnan keskiössä.

Työaikasi on joustava ja pakettiin kuuluu kilpailukykyiset edut. Atean visio on olla The Place to Be – paikka, jossa kaikki haluavat olla - teemme fiksuja juttuja suurella sydämellä ja pilke silmäkulmassa.

Atean kumppaneita ovat mm. Apple, Cisco Systems, Dell Technologies, IBM, Lenovo, Microsoft, VMware, HP inc ,Hewlett Packard Enteprise ja Citrix.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, lähetäthän hakemuksesi pian. Lisätietoja voit kysellä Tuukka Paavolaiselta.

 

Tuukka Paavolainen

Director, Hybrid Platforms

Sähköposti: tuukka.paavolainen@atea.fi

Puhelin: +358 40 7333208

 

Töissä Atealla

Meillä Atealla on tekemisen meininki. Arvostamme osaajia, jotka haluavat kehittyä ja kehittää yhdessä kollegoiden ja asiakkaidemme kanssa. Meillä olet osa joukkuetta, jossa jokainen voi antaa parhaan panoksensa yhteisen tavoitteen saavuttamiseksi. Meitä yhdistää se, että teemme asiat aina hyvin ja asiakkaamme positiivisesti yllättäen.

Haluatko tietää lisää henkilöstöeduistamme ja kuulla, mitä atealaiset miettivät työstään? Tutustu meihin nettisivuillamme osoitteessa www.atea.fi/ura-ateassa.

Vantaa
2022-01-23
Takaisin Ura Ateassa
Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer