Siirry sisältöön

Software Specialist

Vakituinen työsuhde

Useita paikkakuntia
2021-11-02

Software Specialist

Tule rakentamaan Suomea tietotekniikalla! Etsimme joukkueeseemme positiivisella otteella varustettua tiimipeluria. Työskentelet osana Atean Product Services -yksikköä tehden tiiviistä yhteistyötä Atean ohjelmistomyyntitiimin kanssa, tukenasi kokeneet kollegat ja hyvä tekemisen meininki.

Tehtävät:

Sinun pääasiallisena tehtävänäsi on tukea Atean ohjelmistomyyntiä ja tuottaa parasta mahdollista asiakaspalvelua nimetyissä asiakkuuksissamme. Ohjelmisto- ja pilvipalvelusopimusten ja tilausten hallinnointi ovat osa päivittäistä tekemistäsi. Tuot lisäarvoa osaamisellasi asiakkaidemme kouluttamiseen digitaalisten kanaviemme käytössä, tehden yhteistyötä myös eCommerce tiimin kanssa. Käytät työssäsi sekä Atean että kumppaneidemme portaaleita.

Odotamme sinulta:

  • Kaupallista ja postitiivista otetta tekemiseen
  • Kiinnostusta lisensoinnin eri hankintamalleista niin pilvimaailmassa kuin on-premise-ratkaisuissakin
  • Sinulla on mielellään kaupallinen tai tekninen koulutus
  • Kehität asioita proaktiivisesti ja itsenäisesti sekä nautit ongelmien ratkaisusta
  • Vuorovaikutus- ja kommunikaatiotaitosi ovat erinomaiset
  • Erityisesti Microsoftin CSP-malli ja SaaS osaaminen katsotaan eduksi

Työskentelet mieluiten Vantaan tai Tampereen toimipisteestämme käsin ja käytössäsi ovat nykyaikaiset työskentelymahdollisuudet paikasta riippumatta. Saat hyvän perehdytyksen tehtävään ja tiimin kollegat ovat tukenasi käytännön työssä. Kerrothan itsestäsi lisää viimeistään 2.11.2021 mennessä, hakemuksen muodossa. Ole kuitenkin nopea, sillä täytämme paikan heti oikean henkilön löydyttyä.

Tehtävästä voit kysyä tarkemmin tiimin esimieheltä Raita Lindqvistiltä,  puh 040 450 9766, raita.lindqvist@atea.fi

Meillä Atealla on töissä tekemisen meininki! Arvostamme osaajia, jotka haluavat kehittyä ja kehittää yhdessä kollegoiden ja asiakkaidemme kanssa. Meillä olet osa joukkuetta, jossa jokainen voi antaa parhaan panoksensa yhteisen tavoitteen saavuttamiseksi. Meitä yhdistää se, että teemme asiat aina hyvin ja asiakkaamme positiivisesti yllättäen. Haluatko tietää lisää henkilöstöeduistamme ja kuulla, mitä atealaiset miettivät työstään? Tutustu meihin nettisivuillamme osoitteessa www.atea.fi/ura-ateassa.

Useita paikkakuntia
2021-11-02
Takaisin Ura Ateassa
Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer