Siirry sisältöön

System Specialist (Tietoturva) - Endpoint - tiimiin

Vakituinen työsuhde

Vantaa
2021-10-25

Atea on Pohjoismaiden ja Baltian johtava it-infrastruktuuritoimittaja, jonka palveluksessa on 7400 työntekijää 87 paikkakunnalla. Atean asiantuntijat osallistuvat asiakkaiden IT-ympäristön liiketoimintalähtöiseen rakentamiseen ja toimivat neuvonantajana sen suunnitelmallisessa kehittämisessä. Me Ateassa olemme myös vahvasti sitoutuneita yhteiskuntavastuullisiin arvoihin, kestävän kehityksen tavoitteisiin ja ympäristöystävällisiin toimintatapoihin.

Atean palveluliiketoiminta jatkaa kasvuaan ja tarvitsemme lisää osaajia Atean palvelutuotannon Endpoint-tiimiin.

Endpoint - tiimin jäsenenä olet mukana tuottamassa ensiluokkaisia IT-palveluja asiakkaillemme. Palveluidemme kehittäminen on lähellä sydäntäsi. Toimit luontevasti eri sidosryhmissä oli sitten kyseessä tekniset tai kaupalliset ryhmät ja verkottuminen näiden sisällä on sinulle helppoa ja mieluisaa. Asiakkaalle tuotettu korkea palvelutaso ja palvelun laatu ovat sinulle itsestäänselvyyksiä. Osaat hahmottaa liiketoiminnan haasteet sekä tarjota liiketoimintaa tukevia ratkaisuita. Osaat toimia itsenäisesti, mutta olet myös tiimipelaaja.

Lue lisää!

Sinulla on työkokemusta ja osaamista alla mainituilta osa-alueilta:

 • Tuntemusta F-Secure tuoteperheen tai Microsoft Defender Antivirus tuoteperheistä ja niiden ylläpidosta sekä kehityksestä
 • Sähköpostiliikenteen ongelmanselvityksestä sekä kokemusta sähköpostiliikenteen suojauksesta
 • Kokemusta transitioprojekteissa
 • Tuotat laadukasta teknistä dokumentaatiota sekä suomeksi että englanniksi

Eduksi lasketaan mikäli sinulla on osaamista:

 • AD-hallintatyökaluista (esim AD GPO hallinta ja ADUC)
 • Sertifikaatteja tietoturvan osalta
 • Azure/M365
 • Käyttöjärjestelmäalustoilta: Windows, macOS, iOS, Android, ChromeOS
 • Työasemahallinnassa käytettävät Microsoftin tuotteet (esim. SCCM)
 • Mobiililaitehallinta moderneilla työkaluilla (Microsoft Endpoint Manager)
 • Kokemusta hallintatuotteista: IBM MaaS360, Jamf, Google Workspace (Business ja Edu)

Tervetuloa joukkoomme!

”Endpoint-tiimimme päävastuualueita ovat työasemahallinta, mobiilihallinta ja tietoturvatyöt useille eri asiakkaillemme. Tiimimme tekee oman vastuualueemme ratkaisuille konsultointia, suunnittelua, ylläpitoa, vianselvitystä ja vastaamme palveluympäristön pystytyksestä asiakaskohtaisesti. Tiimissämme on tällä hetkellä seitsemän henkilöä, mutta tarkoituksemme on kasvaa.”

Toivomme, että sinulla on tehtävää tukeva koulutustausta. Sinulla on kykyä luovaan ongelmanratkaisuun ja pyrit jatkuvasti parempaan. Toimit järjestelmällisesti, kommunikoit sujuvasti ja viet rohkeasti muutoksia eteenpäin organisaatiossa.
Toimipisteesi sijaitsee Vantaan Martinlaaksossa, mutta olet tarvittaessa valmis matkustamaan kotimaassa ja satunnaisesti ulkomailla.

Jos haluat kysyä tai kuulla tehtävästä lisää, soita minulle. Minut tavoittaa parhaiten arkiaamuisin klo 8.00 - 9.00, numerosta 040 560 3715 tai laita sähköpostia osoitteeseen tapani.hokkanen(at)atea.fi!

Tapani Hokkanen, Operations Manager

Kiinnostuitko? Kerrothan itsestäsi lisää mahdollisimman pian, sillä tehtävä täytetään välittömästi sopivan henkilön löydyttyä. Viimeinen hakupäivä on kuitenkin 25.10.2021.

 

 

Vantaa
2021-10-25
Takaisin Ura Ateassa
Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer