Siirry sisältöön

System Specialist - Endpoint - tiimiin

Vakituinen työsuhde

Vantaa
2021-11-25

Atea on Pohjoismaiden ja Baltian johtava it-infrastruktuuritoimittaja, jonka palveluksessa on 7400 työntekijää 87 paikkakunnalla. Atean asiantuntijat osallistuvat asiakkaiden it-ympäristön liiketoimintalähtöiseen rakentamiseen ja toimivat neuvonantajana sen suunnitelmallisessa kehittämisessä. Me Ateassa olemme myös vahvasti sitoutuneita yhteiskuntavastuullisiin arvoihin, kestävän kehityksen tavoitteisiin ja ympäristöystävällisiin toimintatapoihin.

Atean palveluliiketoiminta jatkaa kasvuaan ja tarvitsemme lisää osaajia Atean palvelutuotannon Endpoint-tiimiin.

Endpoint - tiimin jäsenenä olet mukana tuottamassa ensiluokkaisia IT-palveluja asiakkaillemme. Palveluidemme kehittäminen on lähellä sydäntäsi. Toimit luontevasti eri sidosryhmissä oli sitten kyseessä tekniset tai kaupalliset ryhmät ja verkottuminen näiden sisällä on sinulle helppoa ja mieluisaa. Asiakkaalle tuotettu korkea palvelutaso ja palvelun laatu ovat sinulle itsestäänselvyyksiä. Osaat hahmottaa liiketoiminnan haasteet sekä tarjota liiketoimintaa tukevia ratkaisuita. Osaat toimia itsenäisesti, mutta olet myös tiimipelaaja.

Lue lisää!

Sinulla on työkokemusta ja osaamista esimerkiksi alla mainituilta osa-alueilta:

 • Työasemahallinnassa käytettävät Microsoftin tuotteet (esim SCCM tai MEM), asiakasympäristöjen rakentamisesta ja ylläpidosta sekä kehittämisestä.
 • Mobiililaitehallinta moderneilla työkaluilla (Microsoft Endpoint Manager) ), asiakasympäristöjen rakentamisesta ja ylläpidosta sekä kehittämisestä.
 • Kokemusta työasemien transitioprojekteista
 • Tuotat laadukasta teknistä dokumentaatiota sekä suomeksi että englanniksi

Eduksi lasketaan osaamista  seuraavista alueista:

 • Azure/M365
 • Microsoft Autopilot
 • Skriptaaminen
 • Käyttöjärjestelmäalustoilta: Windows, macOS, iOS, Android, ChromeOS
 • Kokemusta hallintatuotteista: IBM MaaS360, Jamf, Google Workspace (Business ja Edu)
 • F-Secure tuoteperheen tai muun tietoturvavalmistajan tuoteperheestä
 • Turvasähköpostista

Tervetuloa joukkoomme!

”Endpoint-tiimimme päävastuualueita ovat työasemahallinta, mobiilihallinta ja tietoturvatyöt useille eri asiakkaillemme. Tiimimme tekee oman vastuualueemme ratkaisuille konsultointia, suunnittelua, ylläpitoa, vianselvitystä ja vastaamme palveluympäristön pystytyksestä asiakaskohtaisesti. Tiimissämme on tällä hetkellä seitsemän henkilöä, mutta tarkoituksemme on kasvaa.”

Toivomme, että sinulla on tehtävää tukeva koulutustausta.  Sinulla on kykyä luovaan ongelmanratkaisuun ja pyrit jatkuvasti parempaan. Toimit järjestelmällisesti, kommunikoit sujuvasti ja viet rohkeasti muutoksia eteenpäin organisaatiossa.
Toimipisteesi sijaitsee missä vain Atean toimipisteessä (https://www.atea.fi/tietoa-ateasta/toimipisteet/), mutta olet tarvittaessa valmis matkustamaan kotimaassa ja satunnaisesti ulkomailla.

Jos haluat kysyä tai kuulla tehtävästä lisää, soita minulle tai laita sähköpostia. Minut tavoittaa parhaiten arkiaamuisin klo 8.00 - 9.00, numerosta 040 5603715 tai sähköpostilla osoitteeseen tapani.hokkanen(at)atea.fi!


Tapani Hokkanen, Operations Manager

 


Kiinnostuitko? Kerrothan itsestäsi lisää mahdollisimman pian, sillä tehtävä täytetään välittömästi sopivan henkilön löydyttyä. Viimeinen hakupäivä on kuitenkin xx.xx.2021.

Vantaa
2021-11-25
Takaisin Ura Ateassa
Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer