Siirry sisältöön

Solution Manager, Productivity

Vakituinen työsuhde

Useita paikkakuntia
2021-10-30

Vastaat Atealla Digital Workplace yksikössä Microsoft-palveluiden ja niihin liittyvien ratkaisujen myymisestä asiakkaillemme. Edistät erityisesti Microsoftin tuoteprofiilin kautta kokonaisvaltaisia pilviratkaisuja asiakkaillemme. Rooli antaa mahdollisuuden osallistua palvelukehitykseen yhdessä kumppaniemme ja omien asiantuntijoidemme kanssa.

Lue lisää!

Sinulla on hyvää myynnillistä ja perusteknillistä osaamista Microsoftin tuotteista. Tehtävässäsi perustelet valittujen ratkaisujen teknisiä ominaisuuksia ja hyötyä asiakkaalle, joten vakuuttavan myyntiosaamisesi tueksi tarvitset myös riittävää teknistä osaamista ja ymmärrystä. Ymmärrät asiakkaiden tarpeet, pystyt luomaan heidän kanssaan vision ja tavoitteet joita kohti ohjaat yhteistyötä.

Toimipisteesi voi olla sijaita missä tahansa Atean 12:sta aluekonttorissa. Työ edellyttää matkustusvalmiutta tarvittaessa kotimaassa sekä satunnaisesti ulkomailla.

Tervetuloa joukkoomme!

”Tällä hetkellä tiimissämme työskentelee 7 asiantuntijaa. Tehtävänämme on tukea asiakasvastuullisia myyjiä loppukäyttäjä- ja tuottavuusratkaisuihin liittyvissä myyntihankkeissa. Huikean asiantuntemuksemme ja tinkimättömän asenteemme lisäksi tiimimme tunnetaan huumorintajusta.

Joukkoomme kaipaamme henkilöä, joka on tulosorientoitunut ja työskentelyotteeltaan itsenäinen. Luot oman polkusi ja erottaudut persoonallisuudellasi, sillä toiminta eri sidosryhmien kanssa vaatii meiltä kaikilta hyviä tiimityötaitoja ja sosiaalisuutta. Uskallat laittaa itsesi likoon ja haastaa asiakkaitasi, organisaatiotamme sekä itseäsi.

Toivomme, että olet sujuva esiintyjä ja kykenet neuvottelemaan ja löytämään ratkaisuja myös kiperämmisssä tilanteissa. Haluat kehittyä ja kehittää omaa osaamistasi etkä pelkää epämukavuusalueitakaan. Kollegana olet hyvä tyyppi, jonka kanssa on mukava toimia ja kiva tehdä töitä. Ennen kaikkea toivomme oikeaa ja positiivista asennetta!

Jos haluat kysyä tai kuulla tehtävästä lisää, soita minulle numeroon 050 378 2980 tai laita meiliä osoitteeseen kimmo.kivisto(at)atea.fi.”

Kimmo Kivistö, Head of Productivity Solutions, Digital Workplace

Kiinnostuitko? Odotamme hakemustasi viimeistään 31.10.2021, mutta toimi nopeasti, sillä tehtävä täytetään heti kun löydämme sopivan henkilön.

Töissä Atealla

Meillä Atealla on tekemisen meininki. Arvostamme osaajia, jotka haluavat kehittyä ja kehittää yhdessä kollegoiden ja asiakkaidemme kanssa. Meillä olet osa joukkuetta, jossa jokainen voi antaa parhaan panoksensa yhteisen tavoitteen saavuttamiseksi. Meitä yhdistää se, että teemme asiat aina hyvin ja asiakkaamme positiivisesti yllättäen.

Haluatko tietää lisää henkilöstöeduistamme ja kuulla, mitä atealaiset miettivät työstään? Tutustu meihin nettisivuillamme osoitteessa www.atea.fi/ura-ateassa.

Useita paikkakuntia
2021-10-30
Takaisin Ura Ateassa
Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer