Siirry sisältöön

Tuotemyyjä, julkishallinnon kilpailutukset

Vakituinen työsuhde

Useita paikkakuntia
2021-06-30

Products & Offering yksikön tehtävänä on auttaa asiakkaitamme hankkimaan IT-tuotteet, sovellukset sekä rahoitus fiksusti ja modernilla tavalla. Lähes sadan hengen organisaatiomme ammattitaito sekä tekeminen on suunnattu tuottamaan asiakkaillemme lisäarvoa onpa kyse elinkaaripalveluiden tuottamisesta tai toimitusketjujen hallinnasta.

Vahvistamme Product Sales Services -tiimiämme ja haemme tuloshakuista, aktiivista tuotemyyjää.

Uudessa tehtävässä vastaat julkishallinnon päätelaitteiden minikilpailutusten tarjoustyöskentelystä itsenäisesti. Tehtävässä onnistuaksesi se edellyttää tiivistä yhteistyötä oman tiimisi lisäksi Atean myynnin sekä laitevalmistajiemme ja toimittajiemme kanssa. Nautit myynnillisistä haasteista ja olet ryhmäpelaaja, joka motivoituu tuloksen tekemisestä ja verkostoitumisesta. Arvostamme kokemusta IT-alan päätelaitteiden myynnistä sekä julkisten hankintojen kilpailutustapojen tuntemusta.

Odotamme Sinulta kommunikointitaitoja erilaisin keinoin, taitoja tuottaa selkeitä tarjouksia ja halua voittaa kilpailutuksia. Olet itseohjautuva ja osaat toimia osana tiimiä. Sinulla on sopiva tekninen tai kaupallinen koulutus ja omaat hyvää ja positiivista palveluasennetta

Tulevat työkaverisi arvostavat Atealla monipuolisia työtehtäviä, kehittymismahdollisuuksia, itsenäistä työtä ja vaikuttamismahdollisuuksia arvostetussa yrityksessä. Meille on kunnia-asia tuottaa ylivertaista asiakaskokemusta asiakkaillemme. Ateassa saat eturivin paikan kehittää osaamistasi ja olet osa joukkuetta, jossa jokainen voi antaa parhaan panoksensa yhteisen tavoitteen saavuttamiseksi.

Tässä tuoteosaajien tiimissä meitä on 15 eri puolilta Suomea, joten työpaikkasi voi olla missä vain Atean toimistossa. Haluamme tarjota uudelle työkaverillemme kollegoiden tuen sekä hyvän perehdytyksen tehtävään.

Mikäli haluat kuulla lisää tehtävästä, soita minulle numeroon 050 397 7017 tai laita meiliä osoitteeseen elsi.vaaranmaa(at)atea.fi.

Kiinnostuitko? Kerrothan itsestäsi lisää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 11.6.2021, sillä täytämme tehtävän heti oikean henkilön löydyttyä.

Yhteyshenkilö

Elsi Vaaranmaa, Head of Product Sales Services

050 397 7017, elsi.vaaranmaa@atea.fi

Useita paikkakuntia
2021-06-30
Takaisin Ura Ateassa
Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer