Takaisin Tuottava työympäristö
O365 työpäiväkokemus digitaalinen työpaikka

Atea O365 Complete

Microsoft Office 365 tuo pilven ketterät hyödyt työpäivään. Atea O365 Complete maustaa Office 365-hankkeet kehittäjän otteella ja tarttuvalla innostuksella.

Microsoft Office 365 on pilvipalvelu, joka tarjoaa yritystason sähköpostin, videoneuvottelu- ja pikaviestintäratkaisut sekä erilaiset työryhmäpalvelut kaiken kokoisille yrityksille ennustettavissa olevalla, käyttöön perustuvalla kuukausilaskutuksella.

Palvelu skaalautuu ja joustaa yrityksen tarpeiden ja koon mukaan. Se tuo myös monia etuja työntekijän ja it-osaston arkeen:

  • Vapauta työskentely ajasta ja paikasta riippumattomaksi
  • Tehosta tiimityötä
  • Helpota it-osaston arkea

Atea O365 Complete koostuu neljästä eri osa-alueesta

Atea O365 Complete -palvelu tuo merkittävää lisäarvoa Office 365 -yrityksille. Atea O365 Complete tarjoaa valmiita palvelukokonaisuuksia, joilla palvelemme sinua ennen käyttöönottoa, käyttöönoton aikana ja sen jälkeen.

Atea O365 Complete kattaa kaiken käyttöönotosta koulutukseen. Atea O365 Complete -palvelut koostuvat neljästä eri osa-alueesta, jotka voidaan toimittaa myös omina, irrallisina moduuleinaan:

  1. käyttöoikeudet
  2. suunnittelu ja käyttöönotto
  3. ylläpito ja tuki
  4. kehitys ja koulutus

Emme voi liikaa korostaa sitä, että palvelun käyttövalmiiksi saattaminen on vasta alku uudenlaiselle työpäivälle. Hyödyt toteutuvat vasta, kun työntekijäsi ovat tietoisia ja innostuneita uudenlaisista mahdollisuuksista. Olemme neuvonantajasi tässä muutoksessa!

checked_white-200.png

Lataa opas: Kaikki irti Microsoft Office 365:stä

Microsoft Office 365 on digitaalisen työpaikan keskeisin osa. Sillä voi digitalisoida kaiken asiakaskokemuksesta organisaatiosi sisäisiin prosesseihin. Office 365:n ominaisuudet riittävät – olivat tarpeesi sitten pieniä tai suuria.

Oppaaseen olemme koostaneet 4+1 vinkkiä, jotka auttavat sinua ja organisaatiotasi ottamaan täyden hyödyn irti Office 365:n monipuolisesta sovellustarjonnasta. Kirjoita sähköpostiosoitteesi oheiseen kenttään ja saat oppaan suoraan sähköpostiisi.  

 

Takaisin Tuottava työympäristö
Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer