Laddar meny

Suunnittelu

Toimivilla työvälineillä, innostavilla opetussisällöillä ja oikeanlaisella koulutuksella lisätään oppimisen tehokkuutta ja tuloksellisuutta. Näiden tavoitteiden haltuun ottamiseksi Edu-asiantuntijamme pystyvät auttamaan saamaan oppilaitoksen it-laitteista ja -ratkaisuista kaiken hyödyn irti.

Opettaja tiedonhaun ja oppimisen valmentajana

Opettajien tulee hallita tiedonhaun välineiden käyttö pystyäkseen rohkaisemaan oppilaitaan hakemaan uutta tietoa. Halutessasi otamme kokonaisvastuun koulusi työpäivän sujuvuudesta tietotekniikan kannalta. Analyysin perusteella määritämme kehityspolun ja toteutamme ratkaisut luotettavasti. Vastaamme myös siitä, että kehitys ei pysähdy teknologian uudistuessa. Kun oppimisen mielekkyys kasvaa, oppimisen tuloksetkin paranevat.

Onnistu koulusi it-laitteiden käyttöönotossa ja hyödyntämisessä

Jotta koulunne saa otettua käyttöön sopivan it-infrastruktuurin, saatte meiltä suunnittelu-, määrittely- ja implementointipalvelut Atean tarjoaman mukaisilla ratkaisualueilla. Konsultointipalveluidemme avulla varmistat, että oppilaitoksesi päätelaitestrategia tehostaa oppimista parhaalla mahdollisella tavalla. Optimoitu kokonaisarkkitehtuuri parantaa merkittävästi tehokkuutta ja vaikuttaa positiivisesti sekä opettajien että oppilaiden kokemukseen digitaalisista oppimisen apuvälineistä.

Älä tingi oppilaitoksen tietoturvasta

Tietoturvakonsultointimme auttaa erilaisissa tietoturvaan liittyvissä hankkeissa, kuten tietoturvan auditoinneissa (liittyen mm. standardeihin ja EU-direktiiveihin), penetraatiotestauksissa ja it-ympäristöjen turvaamisessa.

Janne Konttinen
Account Manager
Olli Rannisto
Solution Manager
Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer