Laddar meny

Laitehankinnat ja elinkaaripalvelut

Atealta hankit vaivattomasti it-laitteet Atea eShopin kautta. Meiltä saat myös käyttöösi Atea Edu Complete -palvelut, käyttöönottotuen, loppukäyttäjäpalvelut ja kierrätyksen. Atean elinkaarenhallintapalvelu on modulaarinen, asiakaskohtaisesti määritelty it-palvelukokonaisuus, joka tarjoaa tarpeisiisi sopivan ja joustavan ratkaisukokonaisuuden.

Laitteiden elinkaari

Elinkaarenhallintapalvelu kattaa työasemapalvelut aina esiasennuksista ja käyttöönotosta kierrätykseen ja älypuhelinten sekä tulostuksen hallintapalveluihin. Palveluun saa kattavasti liitettyä myös muita palveluja kuten etävarmistukset, kapasiteettipalvelut ja muu konesalista tuotettava palvelu, AD-käyttäjätilien hallinta, lisenssien hallinta sekä kaikki näihin palveluihin liittyvät it-tuotteet VMwaren tuotteilla virtualisoit it-kapsiteetin ja Leba Innovation, Ergotron ja Belkin tarjoavat laadukkaita säilytysvälineitä ja latauspisteitä isommallekin oppilasryhmälle.

Atean elinkaarenhallinnalla voit pienentää it-infrakustannuksia jopa 30 %
 • Ei varasto- ja asennustilojen tarvetta
 • Hyödynnä kehitys- ja investointibudjettisi tehokkaammin
 • Ei sidottua pääomaa laitteistossa
 • Muuttuvista kuluista kiinteisiin kuluihin

Laitehankinta on vasta digitalisaation ja pedagogisen hyötykäytön alku ja siksi hankinta- ja elinkaariasiat kannattaa suunnitella huolella.

Janne Konttinen, Account Manager, Atea

Kierrätyspalvelut

Atean kierrätyspalvelun prosessi on tehokas, tietoturvallinen, ympäristöystävällinen ja ennen kaikkea asiakkaalle helppo ja luotettava tapa päästä eroon tarpeettomaksi käyneestä it-romusta. Kierrätyspalvelun toiminta noudattaa ISO 9001 ja ISO 14001 -standardeja. Kun valitset Atean kierrätyspalvelun tuomme ennalta sovittuun toimipisteeseen kierrätyshäkin, johon voit kerätä yhdellä kertaa kaikki tarpeettomat elektroniset laitteet. Haettuamme häkin jatkokäsittelemme LOOP-kierrätyspalvelussa tietoturvallisesti kaikki elektroniset laitteet, kunnosta riippumatta. Valitse parhaiten soveltuva kierrätysvaihtoehto ja jätä loput meidän hoidettavaksemme.

Kierrätyspalvelut

 • LOOP1
  Kaikenlaisten käytettyjen elektroniikkalaitteiden nouto teräshäkissä (ei raportointia)
 • LOOP2
  Elektroniikkalaitteiden ja it-tuotteiden nouto teräshäkissä
 • LOOP3
  Elektroniikkalaitteiden ja it-tuotteiden nouto turvakaapissa
 • LOOP4
  Uusien laitteiden toimittaminen pakkauksista purettuina turvakaapissa sekä elektroniikkalaitteiden ja it-tuotteiden nouto samassa kaapissa

 

 

Janne Konttinen
Account Manager
Olli Rannisto
Solution Manager
Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer