Laddar meny

Koulutus ja Atea Experience Center

Tarjoamme koulutuksia sekä työpajoja, jotka havainnollistavat millä eri tavoin tekniikkaa voidaan hyödyntää opetustilanteissa – mitkä laitteet ja ohjelmat soveltuvat esimerkiksi tiedonhakuun, erilaisten esitysten toteuttamiseen, ryhmätöihin, opetuspeleihin, kokeiden tekemiseen ja harjoitteluun tai ulkoa opetteluun.

Konkreettiset esimerkit kannustavat ottamaan laitteet aktiivisemmin käyttöön ja samalla opettajat oppivat myös itse paremmin käyttämään laitteita. Koulutamme johdon, opettajat ja teknisen henkilöstön ja tarjoamme työpajoja tukemaan uusien tekniikoiden omaksumista.

Atea Experience center

Atean Experience Centerissä esillä ovat uusimmat oppimisratkaisut. Atean Experience Centerissä opettajat ja rehtorit voivat tutustua käytännössä siihen, miten modernia teknologiaa voidaan hyödyntää opetustilanteissa. Keskipisteessä on käytännön hallinta ja oppimisvälineisiin tutustuminen. Tarjoamme omat kokonaisuudet koulun, kunnan tai sivistystoimen johdolle.

Kerää tiimi kollegoitasi oppilaitoksestasi, ja tulkaa yhdessä tutustumaan Atea Edu -ratkaisuihin Atea Experience Centeriin!

 

 

Janne Konttinen
Account Manager
Olli Rannisto
Solution Manager
Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer