Laddar meny

It-ympäristön ylläpito- ja hallintapalvelut

Atean it-ympäristön ylläpito- ja hallintapalveluiden avulla varmistat, että tietojärjestelmänne sekä laitteistonne ovat toimintakuntoiset ja takaat parhaan mahdollisen käyttöasteen kaiken aikaa.

Voit valita palvelusta vain haluamasi osa-alueet, ja tällöin näiden palveluprosessien ylläpidosta vastaa Atea. Palvelu kattaa myös ammattitaitoisen asiakastuen, joka on tavoitettavissa ympäri vuorokauden. Korkeat palvelutasomme pitävät huolen, että ylläpito- ja hallintapalveluissa organisaatiosi saa huipputason osaamisen sekä joustavat palveluprosessit. Asiakastuesta ja vianselvityksestä on tehty  mahdollisimman helppoa. Atean vianselvityspalvelun tavoittaa yhden kontaktipisteen kautta, jolloin häiriötilanteissa omalle organisaatiollesi jäävä työ on minimoitu. 

Atea Complete tarjoaa laitevakuutuksen korvaamaan rikkoutuneen laitteen

Sähkönjakelussa verkkolaitteiden vioittuminen voi aiheuttaa kohtalokkaita häiriötilanteita. Näiden riskien minimoimiseksi Atea tarjoaa verkkolaitteillenne henkivakuutukseksi Atea Complete ylläpitopalvelua. Palvelu varmistaa, että saat uuden vastaavan laitteen vioittuneen tilalle mahdollisimman nopeasti. 

Tukipalvelut järjestelmien ylläpitoon

Liiketoimintakriittiset palvelut, tietojärjestelmät sekä verkot tarvitsevat jatkuvaa osaavaa tukea, ja tämä prosessi on kätevin hoitaa pätevän yhteistyökumppanin avulla. Palvelua tehostetaan tarvittaessa sopimuskohtaisesti omalla vaihtolaitevarastolla. Atean it-ympäristön ylläpitopalvelu mukautuu liiketoimintanne tarpeisiin, eli pienestä konttorista aina globaaliin toteutukseen. Globaaleissa toteutuksissa hyödynnetään Atea Global Services -palvelumallia joka hallinnoi ja palvelee useilla eri kielillä.

Markku Selin
Business Manager, Network and Security
Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer