Laddar meny

Tietoturvan pelikirja

Kaipaatko kokonaiskuvaa organisaatioosi tietoturvan nykytilasta tai dokumentoidun ehdotuksen kehityskohteista?

Atean Tietoturvan pelikirjan (Security Playbook) avulla kuvaamme it-ympäristön hallinnollisia ja teknisiä tietoturvaperiaatteita. Dokumentin avulla pystyt kertomaan organisaatiosi tietoturvan käytännön toteuttamisperiaateista niin sisäisesti kuin myös kolmansille osapuolille, esimerkiksi alihankkijoillesi. Palvelu luo pohjan tietoturvan jatkokehitykselle

Hyödyt

Organisaatioiden it-tietoturva on monista asioista koostuva kokonaisuus, josta suuri osa on dokumentoimatonta ja hankalasti kuvattavaa ilman yhteistä koostedokumenttia. Tämän palvelun hyödyt ovat seuraavat:

  • Mahdollistaa keskitetyn tietoturvan toteuttamisen periaatedokumentin käytön koko organisaatiossa
  • Helpottaa tietoturvan kuvaamista kokonaisuutena
  • Selkeyttää teknisiä valintoja ja parantaa yhteensopivuutta
  • Edesauttaa tietoturvan auditointia ja evaluointia laajemmin, koska siihen liittyvät periaatteet on kirjattu selkeästi
  • Antaa hyvän lähtökohdan tietoturvan kokonaiskehittämiselle.

Kenelle

Tietoturvan pelikirja -palvelu on suunnattu organisaatiolle, jotka haluavat luoda selkeän dokumentaation it-järjestelmien tietoturvan käytännön toteutukselle, sekä luoda yhteisen pelikirjan eri toimijoiden välille.

Projektin sisältö

Tavoitteena on luoda yhdessä asiakkaan kanssa projekti, jonka tarkoituksena on nostaa asiakkaan tietoturvan käytännön toteuttaminen liiketoiminnan edellyttämälle tasolle. Konsultointityön tarkoituksena on kuvata koostedokumentin muodossa asiakkaan nykyiset tietoturvaan liittyvät määrittelyt ja käytännöt, sekä osoittaa kehityksen kohteita tai määrittelemättömiä asiakokonaisuuksia. Kehitysprojektiin osallistuu Atean puolelta tarvittaessa useampia teknisiä asiantuntijoita ja/tai asiakastarpeen niin vaatiessa myös kolmansia osapuolia tai asiantuntijoita Atea konsernista.

Markku Selin
Business Manager, Network and Security
Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer